back to top
KezdőlapETRCItt az ETRC kiterjesztett valóság appja, töltsd le, próbáld ki!

Itt az ETRC kiterjesztett valóság appja, töltsd le, próbáld ki!

-

Az ETRC új applikációjával 3D-s versenykamion modellekkel lehet versenyezni bárhol a házban, vagy akár az utcán, a rajongók akár az otthonukba varázsolhatnak egy kis versenypályát.

Amikor év elején felfüggesztették az igazi versenyeket, az ETRA felállított egy digitális stratégiát, amelynek az volt a lényege, hogy az otthonokba költözhessen a versenykamionozás. Egy hivatalos FIA ETRC videójáték már a rendelkezésére állt a rajongóknak, akik virtuálisan vezethettek már így versenykamiont.

A kamion Európa-bajnokság résztvevői is megmérkőzhettek egymással az ETRC Digital Racing Challenge-n, hónapokon át. Versenyenként átlagban 129.000-en voltak kíváncsiak a virtuális futamokra.

Az új kiterjesztett valóság applikációval pedig a sorozat szerelmesei újra élhetnek egy szezont az otthonukban, lehet saját ETRC kamionjuk, és tarthatnak versenyt akár a nappaliban, vagy a kertben. A legújabb AR technológiával az iOS és Android felhasználók oda parkolják a versenykamionjaikat, ahová csak akarják. Ez az új fejlesztés még csak egy kis betekintés azon programba, ami vár az ETRC rajongóira a téli szünetben, amely közelebb hozza a nézőt a valódi profi kamionversenyzőkhöz.

Georg Fuchs, az ETRA részéről így nyilatkozott:

„Mindig is keressük az innovatív útját annak, hogy a rajongók közelebb kerülhessenek a kamionversenyzéshez, és az új AR applikációnkkal találtunk egy ösvényt, amelyen bevihetjük a kamionversenyzést a szurkolóink otthonaiba. További izgalmas híreink is lesznek majd a héten, így érdemes lesz figyelni a közösségi médiánkat!”

Irány az Apple App Store, vagy a Google Play Store, és szedd le az ETRC AR-Truck applikációt most!