back to top
KezdőlapFastest SlapGokartversenyen bizonyította tehetségét Kimi Räikkönen kisfia

Gokartversenyen bizonyította tehetségét Kimi Räikkönen kisfia

-

Kimi Räikkönent rendkívüli büszkeséggel töltötte el a kisfia, Robin. 2007 világbajnoka ugyanis a legfrissebb Instagram posztjában arról számolt be, hogy a 7 éves Robin sikeresen teljesítette első gokartfutamát.

A Jégember a 2021-es szezon végén vonult vissza a Forma-1-ből és emiatt hirtelen rengeteg szabadideje lett. Többek között emiatt is mutatkozhatott be a NASCAR Cup Seriesben és segítheti aktívan a kisfia autósportos karrierjét. Egyes Instagram sztorikból már kiderült, hogy az „Ace”-nek becézett Robin már számos alkalommal gyakorolhatott egy gokart volánja mögött.

Most pedig eljött az első komolyabb megmérettetés a számára és a kis Räikkönen egyáltalán nem okozott csalódást. Robin pedig nem ijedt meg attól, hogy rögtön a mély vízbe dobták, azonnal képes volt teljesíteni a teljes versenytávot.

A futam leintését követően a szülei és a testvére, Rianna is gratuláltak neki. Édesanyja, Minttu a posztban azt írta, hogy „Első versen a sok közül! Anya és Apa nagyon büszke rád Ace!” Robin sikeres versenye után a kommentek között Kimi egykori csapattársa, Antonio Giovinazzi is gratulált neki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Minttu Räikkönen (@mintturaikkonen) által megosztott bejegyzés