back to top
KezdőlapFastest SlapNorris lefulladt egy Lambóval Monacóban, rajongók segítettek betolni

Norris lefulladt egy Lambóval Monacóban, rajongók segítettek betolni

-

Ritka, hogy egy Forma-1-es pilótának az autóvezetéshez kelljen segítséget kérnie, Lando Norris viszont bajba került 1966-os Lamborghinijével, és egy időre úttorlaszt is alkotott Monaco utcáin.

A The Sun képi bizonyítékok kíséretében számolt be arról a nem mindennapi esetről, hogy a friss F1-es futamgyőztes egy klasszikus autót, egy 58 éves Lamborghinit vezetve lefulladt, miközben barátnőjével, Margarida Corceiróval közlekedett a városállamban – de az utca emberei gyorsan a segítségére siettek.

A lap számára egy szemtanú tolmácsolta a Norrisszal történteket:

„Egyszer csak megjelent az úton, majd a motor elkezdett berregni, és egyszerűen leállt. Megszólított egy a rendőrt, aki megkért négy-öt járókelőt, hogy segítsenek betolni az autót. Nagyjából öt percig állt, és nyugodtan kezelte az egészet. A klasszikus autók rajongói tudják, hogy az ilyen lefulladások bármikor előfordulhatnak. A srácok szívesen segítettek, s mivel maguk is nagy rajongók voltak, alaposan megnézték maguknak az autót, és jót viccelődtek Lando kárán. De most már elmondhatják, hogy részei voltak egy F1-es bokszkiállásnak” – idézi a megfigyelőt a The Sun.