back to top
KezdőlapFastest SlapA 18-as karikát is ki lehetne tenni Piastri rajza mellé a McLaren...

A 18-as karikát is ki lehetne tenni Piastri rajza mellé a McLaren játékában

-

Lando Norrisnak és Oscar Piastrinak egymás rajzából kellett F1-es tematikájú szavakat kitalálniuk, miközben egyikük sem egy született képzőművész: de a pálcikaemberek és egy egyszerű négyzet is eredményt hoztak.

Pictionary, vagy rajzolós activity a neve annak az egyszerű játéknak, amihez a McLaren összeültette két pilótáját: Norrisnak és Piastrinak a másikuk rajzából kellett kitalálniuk a feladványként kihúzott szót – de már az elején konfliktusba keveredtek amiatt, hogy hogyan is zajlik a pontozás. Miután megtudták, hogy a rajzoló kapja a pontot, ha ellenfele kitalálja a megfejtést, Norris rögtön rájött, hogy egyáltalán nem érdemes találgatnia, amikor Piastri rajzol, és máris nyert!

Azért ennél viccesebben alakult a folytatás, és Norris végül feljegyezhette cégen belüli idei legkomolyabb eredményét, hiszen egy pálcikaemberből felismerte a pocakos Zak Brownt. Az ausztrál pilóta később egy újabb pálcikaemberrel próbálkozott, amikor a „bottoming” kifejezésre, az autó fenekének a talajhoz ütközésére úgy akarta rávezetni csapattársát, hogy feneket rajzolt a figurának – ami egy kicsit félreérthetően sikerült, ezt felismerve pedig Piastri maga javasolta, hogy jelölni kellene a videón a felnőtt tartalmat…

A legzseniálisabb rajz és megfejtés viszont kétségtelenül az volt, amikor Norris egyszerűen csak egy négyzetet rajzolt a táblára, s Piastri azonnal rávágta, hogy ez a „boksz” szóra utal, ami angolul egyúttal dobozt is jelent.