back to top
KezdőlapFastest SlapVerstappen kiállt a hűtlenség vádjától megrendült barátnője mellett

Verstappen kiállt a hűtlenség vádjától megrendült barátnője mellett

-

Nemrég több helyen megjelent, hogy Max Verstappen barátnője, Kelly Piquet (a háromszoros F1-es világbajnok Nelson lánya) megcsalja a Red Bull pilótáját. A pár mindkét tagja kénytelen volt nyíltan reagálni az állításra, ami nem az első lejárató jellegű vád volt ellenük.

„Három éve próbálom hárítani a nagyon különös és elszomorító vádakat, híreszteléseket, kitalált eseményeket, hamisságokat, szerkesztett fényképeket…nevezzük őket akárhogy. Ezalatt csöndben maradtam és nem vettem fel a kesztyűt a nevetséges állítások ellen. Az utóbbi hónapokban újabb szintre lépett a lejáratás, és akik ismernek engem, tudják, sosem cselekedtem volna úgy, ahogy a bennük megfogalmazott szituációkban történt. Nem vagyok tökéletes, de büszke vagyok az értékrendemre, a morálomra, a cselekedeteimre” – írta Kelly Piquet az Instagram-oldalán.

„Ezek a megjegyzések és a gyűlölet megrendít engem és a körülöttem lévőket. Remélem, ez mindenkit emlékeztet rá, hogy ellenőrizzék az interneten megjelent tartalmak hitelességét, mielőtt fenyegetőzni kezdenek. Remélem, akik ezt okozták, elgondolkodnak rajta, milyen hatásai lehetnek a hazugságok és a gyűlölet terjesztésének.”

A bejegyzésre Verstappen is reagált, és támogatásáról biztosította párját. „Ennek véget kell vetni. Az Instagramon és a TikTokon bizonyos személyek hamis vádakat fogalmaznak meg, ami egyszerre őrjítő és nevetséges. A gyűlöletnek nincs helye a világunkban. A családban tudjuk, mi az igazság, és nagyon boldogog vagyunk együtt. Szeretlek” – reagált barátnője bejegyzésére Verstappen, a végére egy szívecskét is rakott.

Horner: A visszafejlesztett Red Bull is jobb, mint a továbbfejlesztett Mercedes