back to top
KezdőlapFormula 1Extrém titoktartás mellett ment férjhez Michael Schumacher lánya

Extrém titoktartás mellett ment férjhez Michael Schumacher lánya

-

Leadott telefonokról és Michael Schumachernek fenntartott helikopterleszállóról cikkezik a Bild a hétszeres világbajnok lányának hétvégén, Mallorcán tartott esküvője kapcsán.

Férjhez ment Gina Maria Schumacher. A 27 éves ifjú hölgy és párja, Iain Bethke egyaránt sportszerűen űzik a lovaglást, kapcsolatukkal pedig először hét éve álltak a nyilvánosság elé. Most szeptember utolsó szombatján pedig eljött a nagy nap, a pár Schumacherék mallorcai birtokán mondta ki a boldogító igent egy a kötöttségeket nélkülöző eseményen, vendégek körében.

Az esküvőről csak néhány, a párt ábrázoló fotót hoztak nyilvánosságra, a Schumacher család a tőle megszokott módon most is ügyelt arra, hogy a lehető legjobban megőrizze az esemény magánjellegét. A Bild szerint a megelőző napokban a birtok és a rezidencia feldíszítésével és felszerelésével megbízott cégek munkatársainkat le is kellett adniuk a telefonjaikat, hogy ne készíthessenek képeket a szobákról.

A birtokot Corinna Schumacher 2018-ban vásárolta meg a Real Madrid labdarúgóklub elnökétől, Florentino Péreztől.

Arról nincs biztos információ, hogy a 2013-as síbalesetében súlyos fejsérülést szenvedett Michael Schumacher is jelen volt-e az eseményen, de a Bild emlékeztet, hogy tudomása szerint az 55 éves hétszeres világbajnok időnként titokban maga is ellátogathat a birtokra az azon belül található helikopter-leszállóhelynek köszönhetően. S ha a helyszínen is tartózkodott lánya esküvőjén, bizonyosan nem a vendégek közé vegyülve, hiszen csak nagyon szűk a család azon bizalmas barátainak köre, akik tudással rendelkezhetnek Schumacher állapotáról.