back to top
KezdőlapRookiesBelőle lesz az F1 első női világbajnoka? A 3 éves kislány fiúkat...

Belőle lesz az F1 első női világbajnoka? A 3 éves kislány fiúkat megszégyenítően száguld

-

[adrotate group="1"]

A 3 éves Emily vérében benne van az autóversenyzés, már ennyi idősen elképesztően tekeri a kormányt és nyomja a gázpedált. Vajon eljut az F1-ig?

[adrotate group="6"] [adrotate banner="172"]

Míg a többi hasonló korú gyerek többsége rajzolgat vagy legfeljebb az első gurulós kismotorján ismerkedik a sebesség érzésével, Emily teljesen otthon érzi magát a gokartban, amivel bámulatos tempóban cikázik az aszfalton bójákkal kijelölt pályán.

Szülei saját Instagram-oldalt indítottak neki, a támogatásra buzdító felhívás alapján Svájcban él. Egy közelmúltbeli bejegyzésből kiderült, hogy Emilynek van egy kishúga is, és bizony ő sincs megszeppenve, amikor be kell ülni a kis gokart volánja mögé. Az F1 történetében eddig öt nő próbálkozott versenyezni a világbajnokság valamelyik nagydíján, utoljára Giovanna Amati 1992-ben, aki a legtöbb próbálkozóhoz hasonlóan már a futamon indulás jogát sem vívta ki. Lella Lombardi viszont szerzett pontot is, igaz, csak felet az idő előtt leintett 1975-ös Spanyol Nagydíjon.

[adrotate group="3"]

A hivatkozott oldalon rendszeresen tesznek fel videókat a később akár az F1 mezőnyét is megpályázó Emily mutatványairól, kedvcsinálónak íme az egyik bejegyzés:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emily (@f1emy) által megosztott bejegyzés

-Hirdetés- [adrotate group="8"]

[adrotate group="2"]
- Hirdetés -
[adrotate group="10"]