back to top

Fordulatos párbajjal folytatódott a HUMDA ACC szimulátor-bajnokság

Ezúttal is kiesett az egyik élmenő, de ennek ellenére sokkal szorosabb csata folyt a futamgyőzelemért az Assetto Corsa Competizione-bajnokság harmadik versenyén.

Szeptembertől az Assetto Corsa Competizione legjobbjai is versenyeznek a K&H SIM Ligában

Ősztől újabb autószimulátorral, az Assetto Corsa Competizione című videojátékkal folytatódik a K&H SIM Liga powered by HUMDA programja. A hatfutamos bajnokság Playstation 5 játékkonzolon zajlik a HUNESZ (Magyar E-sport Szövetség) szabályai szerint. Nevezni a simliga.hu felületén lehet.

Négy futam alatt négy győztes a SIM Liga rally bajnokságának mérlege

A K&H SIM Liga powered by HUMDA szimulátoros ralibajnoksága negyedik fordulóján újabb győztes született, miután kihívást jelentő szakaszokon a mezőny felének a célba érkezés is nehézségnek bizonyult

A Gran Turismo legikonikusabb pályáján is megmérettetett a SIM Liga mezőnye!

Blazsán Patrik szépített a bajnokság féltávját követően, amivel csak még szorosabbá vált a bajnoki csata.

Talán a legnehezebb futam vár a rally szimulátorosokra!

Harmadik állomásához érkezik a K&H SIM Liga powered by HUMDA rally bajnoksága! A soron következő verseny a lengyel gyorsasági szakaszokon zajlik majd.

A K&H és a HUMDA is csatlakozott az idei SIM Ligához

A bank- és biztosítótársaság nyereményeket, a HUMDA forrásokat biztosít a hazai szimulátorsportban egyedülálló versenysorozat lebonyolításához.

Bemutatkozik a forradalmi iRangsor, melynek köszönhetően kiderül, ki Magyarország legjobb szimulátorosa!

Az iRacing szimulátort használó magyar bajnokságok az utóbbi években egyre nagyobb színvonalat képviselnek, és az itt induló hazai tehetségek száma is növekszik. Az iRacing rendelkezik...