Sainz: Én vagyok Charles Leclerc, a főnököm Christian Horner, az F1-et pedig labdával játsszák

– Hogy hívnak? – Charles Leclerc. – Melyik csapatnál vezetsz? – A Red Bullnál. Már önmagában ez a két válasz sem illik össze, de ha hozzávesszük, hogy Carlos Sainz adta őket, akkor tényleg teljes a káosz.

Ingyen szexszel csalogatja az F1-es pilótákat egy Las Vegas-i bordélyház

Olyan ajánlatot talán még a Forma-1-es mezőny tagjai sem hallottak, mint amit Addison Gray és Alice Little fogalmazott meg számukra a hétvégi futam előtt.

Közel volt a tragédia Austinban, amikor tűzijátékot eresztettek a helikopterre

A videókon az látszik, hogy egy félelmetes szervezési hiba miatt a futam leintését követően rakétatűz zúdult a televíziós helikopterre az ünneplés szándékával kilőtt tűzijátékokból.

A Tesla kínai kihívója megszerezte magának Kimi Räikkönent

Sikeresen környékezte meg egy viszonylag új autómárka a Forma-1 2007-es világbajnokát. Kimi Räikkönen az Európában még kevéssé ismert, de hódító hadjáratra készülő Zeekr tanácsadója lett.

Ez a 22 éves modell lehet Mick Schumacher új barátnője

A Forma-1-ben dolgozók már a jól megérdemelt szabadságukat töltik. Mick Schumacher is hasonlóan tesz, és a német fiatal nemrégiben arról posztolt a nyaralásán, hogy...

„Oscar, nem teheted a lábad a lábaim közé” – kiáltott fel Norris nevetve

Lando Norris és Oscar Piastri a McLaren nyári játékaiban mérhette össze ügyességét és hajlékonyságát. A nyári szünetben sem hagyta tartalom nélkül a csapat a rajongóit....