Egy versenyző egy kanyarja tette izgalmassá a Formula E futamát

A címvédő a sorozat történetének egyik legdominánsabb győzelmét aratta a Formula E szaúd-arábiai hétvégéjének első futamán, amelynek fő eseményfolyamát az szolgáltatta, ahogyan Mitch Evans romló hatékonysággal próbálkozott támadásaival a 18-as kanyarban.

Kezdődik az év az autóversenyzésben, mutatjuk a hétvégi kínálatot

Mexikóvárosban indul a Formula E 16 futamból álló szezonja, a címvédő Dennist sok kihívó próbálja letaszítani a trónról.

Kubica a Formula E-ről: „Olyan, mintha egy guminővel közösülnék”

Sarkos véleményt fogalmazott meg a Formula E-ről Robert Kubica. Az ex-F1-es lengyel pilóta szerint a szóban forgó sorozatban olyan versenyezni, mintha az ember egy...

A Red Bull korábbi F1-es pilótája is a Formula E-ben köthet ki

Meglepő név merült fel a lehetséges pilóták között a Formula E soron következő szezonjával kapcsolatban: két kihagyott év után Daniil Kvyat visszatérhet a formaautós mezőnybe.

Tizenévesen még az F1-et sem nézte, ma már világbajnok és Verstappen egyik fő segítője

Hihetetlen, de igaz: a Red Bull egyik pilótája még Max Verstappennél is korábban bezsebelte a 2023-as világbajnoki címet. A Formula E új sztárja úgy ért fel a csúcsra, hogy pár éve kis híján megszűnt a karrierje.

Ijesztő tömegbaleset rázta meg a Formula E mezőnyét Rómában

Maximális pontot szerezve történelmet írt Mitch Evans, aki sorozatban harmadjára is nyerni tudott a római utcai pályán.

Kezdi kinőni az utcai pályákat a Formula E?

Az egyik alapvetése volt a Formula E-nek, hogy utcai helyszíneken tervezték népszerűsíteni az elektromos meghajtású autókat, most azonban úgy tűnik egy újabb állandó versenypálya is a naptár része lesz.