back to top

Addig ült az energiaelőnyén a Jaguar pilótája, hogy végül el is happolták előle a győzelmet

A Jaguar és a Porsche gyári csapatának harcát hozta a végjátékban a Formula E Sanghaj ePrix-jének szombati futama, a győzelmet pedig Mitch Evans szerezte meg, hiába tűnt úgy, hogy Nick Cassidy van ehhez a legjobb helyzetben.

Fordulathegyek Misanóban: az egyik Porsche az utolsó körben örökölte meg, a másiktól a fürdőzés után vették el a győzelmet

Antonio Felix da Costa egy olyan szúrópróbaszerű vizsgálaton bukott meg győzelme után, amelyben valószínűleg másokat is vétségen értek volna, de a Porsche másnap Pascal Wehrlein révén már egy legális győzelmet is ünnepelhetett a Formula E Misano ePrix-jén.

Abszurd: szezon közben vezetik be a gyártók bajnokságát

Kapkodós döntésnek tűnik, hogy a Formula E a 16 futamból álló szezon negyedik versenye előtt jelentette be egy új pontverseny létrehozását, amelybe az eddig elért eredményeket is beleszámítják.

Csak egy versenyautót tart magánál gyorsabbnak Usain Bolt – miután kipróbálta

„Ez az első alkalom, amikor nyugodtan ki tudom jelenteni, hogy valami gyorsabb, mint én. Most először ejtettem ezt ki a számon. Soha többé nem is fogom” - fogalmazott a 100 méteres síkfutás világcsúcstartója, miután elvitte egy körre a Formula E autóját.

Rivális sorozat csalogatja Pérezt az „igazi versenyzésbe”

A Forma-1-ben nehéz évet záró Sergio Pérez sokkal inkább kiteljesedhet, ha a Red Bull-lal meglévő szerződése lejártát követően a Formula E-be igazol – véli a sorozat társalapítója, Alberto Longo.