back to top
KezdőlapFastest SlapA vasárnapi mise szentségét féltik Horner új ötletétől

A vasárnapi mise szentségét féltik Horner új ötletétől

-

Felháborodtak Christian és Geri Horner szomszédai, miután a falu híres párja egy újabb medencét készül építeni hatalmas birtokára – ráadásul közvetlenül a templom tőszomszédságában.

A Horner házaspár az év első felében még a Red Bull csapatvezetőjének állítólagos félrelépése miatt került be a sajtóba – aminek szálai jóval magasabbra csaptak egy szimpla magénéleti válságnál, hiszen a Forma-1 aktuális domináns istállójának éléről próbálták eltávolítani bizonyos ellenérdekeltek.

Ahogy annak a botránynak a hullámai elülni látszanak, most a szomszédaiknál húzták ki a gyufát Hornerék, ahogy arról a Daily Mail beszámol. A házaspár egy kis, 200 fős faluban, Marston St Lawrence-ben lakik a London és Birmingham közötti „Motorsport-völgyben”, a településnek pedig hatalmas birtokuk révén különceinek számítanak. Egy helyi lakos szerint nem igazán tudtak beilleszkedni a közösségbe, ritkán vannak otthon, és igencsak távolságtartóak.

A Daily Mail tudomása szerint Hornerék telkén már van egy kültéri medence, de nemrég megkapták az engedélyt arra, hogy egy másodikat is építsenek, amit a lap által megkérdezett helyi lakosok nemcsak fennhéjazásnak tartanak, de illetlennek is, hiszen az a falu 17. században épült legszentebb helyének közvetlen közelében épül.

„A templom csupán néhány méterre van a házuktól, és ha beindul egy medencés buli vasárnap, mégis hogyan fogjuk hallani az istentiszteletet!? – panaszkodott az egyik lakos. – Attól tartok, ez egy nagyon rossz döntés volt a tanácstól. Ez csak egy újabb bizonyíték arra, hogy a gazdagoknak mindent szabad – és errefelé nem igazán van senki, aki gazdagabb, mint ez a pár.”

Nem ez az első alkalom a közelmúltból, hogy a „Motorsport-völgy” egy építkezése felbosszantja a lakosokat, az év elején a Mercedes brackley-i gyárának bővítése váltott ki ellenérzéseket.

Felbőszítette szomszédait a Mercedes nagy terve