back to top
KezdőlapFormula 1Ralf Schumacher megmutatta szerelmét – közeli barát árult el részleteket a kapcsolatukról

Ralf Schumacher megmutatta szerelmét – közeli barát árult el részleteket a kapcsolatukról

-

Ralf Schumacher nagyjából két éve van együtt azzal a férfival, aki eleinte csak az üzleti ügyeivel foglalkozott.

Miután vasárnap Instagram-posztban tudatta a világgal, hogy meleg, Ralf Schumacher nemrég azt is felfedte, ki az, akivel megtalálta a boldogságot, és újabb, immár felismerhető fotót tett közzé a párjáról, a kép mellé pedig azt írta: „Nagy köszönet a számos gratulációért és kommentért, nagyon boldogok vagyunk, köszönjük mindenkinek!”

A Cora Brinkmannel 2001-től 2015-ig házasságban élő korábbi F1-es pilóta a Bild beszámolója szerint két éve van együtt az üzleti tevékenységeit menedzselő Etiennel, akivel a munkakapcsolat fordult át szerelemmé. A német lap megszólaltatta a Ralf Schumachert 25 éve ismerő, a párral szoros barátságot ápoló Carmen Geiss színésznőt, aki elmondta: „soha nem veszekednek és elképesztően boldogok”

„Monacóban találkoztak. Ralf Salzburgban él a fiával, Etienne pedig Nice-ben. De elég gyakran találkoznak – árulta el Geiss, aki férjével gyakran vendégeskedik Schumacheréknél. – Robert és én nagyon örülünk Ralfnak és Etienne-nek. Végre nyilvánosságra hozták, és csodálatos, hogy most mindketten megélhetik a szerelmüket.”

Ralf Schumacher coming outjára rendkívül pozitív reakciók érkeztek a közösségi médiában, rengetegen dicsérték a hatszoros futamgyőztes bátorságát, amiért felvállalta, hogy meleg. Többek között fia, a szintén autóversenyző David is érzelmes kommentben fejezte ki támogatását a Jordan, a Williams és a Toyota egykori pilótája mellett.

„Hiányzik a régi Michael” – öccse is megszólalt Michael Schumacher síbalesetéről