Daniel Ricciardo elmondta mi kell ahhoz, hogy kellemesebb legyen a shoey élmény.
Az ausztrál pilóta vezette be a cipőből való ivást a Forma-1-be, amit eleinte mindenkinek osztogatott a dobogón, ám társai már akkor sem voltak vevők nagyon erre. Tavaly a Renault teljesítménye miatt nem tudott így ünnepelni a 31 éves versenyző, viszont idén ezt már kétszeres is megtehette (igaz az Eifel Nagydíjon ezt elfelejtette a dobogón megejteni de később pótolta).
A GQ magazinnak adott interjújában azonban elárulta, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki egy jó shoey élménnyel legyen gazdagabb.
,,A trükk az, hogy bármilyen italt is tegyél bele, annak alkoholosnak és hidegnek kell lennie. Olyan lesz, mint a rózsavíz. A hideg ugyanis kivégzi a cipőben működő többi dolgot. Így tehát meg kell bizonyosodnod arról, hogy hideg az a folyadék, és ha ez meg van, akkor nyert ügyed van.” – magyarázta nevetve Ricciardo.