back to top

Fordulathegyek Misanóban: az egyik Porsche az utolsó körben örökölte meg, a másiktól a fürdőzés után vették el a győzelmet

Antonio Felix da Costa egy olyan szúrópróbaszerű vizsgálaton bukott meg győzelme után, amelyben valószínűleg másokat is vétségen értek volna, de a Porsche másnap Pascal Wehrlein révén már egy legális győzelmet is ünnepelhetett a Formula E Misano ePrix-jén.

Az 1997-ben az F1-ből kizúgó csapat és motor összeállt, hogy meghódítsák az autósportot

Érdekes bejelentés érkezett a Formula E tokiói hétvégéjének felvezetéseként: a következő szezonban a Lola és a Yamaha együttműködésével új gyártó száll be a sorozatba, mindkét fél hosszú kihagyás után tér vissza az autósportba.

Ecclestone szuper dolgokat látott és visszaszívta tíz évvel ezelőtti kemény kritikáját

A 93 éves Bernie Ecclestone bizonyítja, soha nincs késő az önreflexióra: az F1 korábbi vezetője meggondolta magát a Formula E-vel kapcsolatban, már nem tartja azt a fűnyírók bajnokságának.

Egy versenyző egy kanyarja tette izgalmassá a Formula E futamát

A címvédő a sorozat történetének egyik legdominánsabb győzelmét aratta a Formula E szaúd-arábiai hétvégéjének első futamán, amelynek fő eseményfolyamát az szolgáltatta, ahogyan Mitch Evans romló hatékonysággal próbálkozott támadásaival a 18-as kanyarban.

Planet Budapest 2021: üzleti fordulatot is hoz a fenntarthatóság

Üzleti fordulatot is hoz a fenntarthatóság. Mindezt jól mutatja, hogy a fenntarthatósági technológiák fejlesztésével foglalkozó szektorok növekedése 2030-ig elérheti az évi 25 százalékot is,...

Tűz ütött ki a bokszutcában a Formula E tesztjén

Kedden kezdte meg a kollektív tesztelést a valenciai Ricardo Tormo versenypályán a Formula E mezőnye, ám az ebédszünet alatt sűrű fekete füst szállt fel az egyik garázsból. A lángokat hamar eloltották, személyi sérülés nem történt.

Valóban visszatérhet a versenyzéshez Vettel? A német egyértelmű választ adott

Sebastian Vettel is reagált azokra a hírekre, mik szerint hamarosan visszatérhet a versenyzéshez. A négyszeres világbajnok 2022 végén hagyta maga mögött a Forma-1-et, mivel szeretett...

Tizenévesen még az F1-et sem nézte, ma már világbajnok és Verstappen egyik fő segítője

Hihetetlen, de igaz: a Red Bull egyik pilótája még Max Verstappennél is korábban bezsebelte a 2023-as világbajnoki címet. A Formula E új sztárja úgy ért fel a csúcsra, hogy pár éve kis híján megszűnt a karrierje.

Vettelt a Formula E sereghajtója csábítaná vissza a versenyzéshez

Az elektromos széria szezonzárója után az egyik csapatfőnök által tett utalás azonnal lázba hozta a nyilvánosságot, az ABT-nál ugyanis megüresedett egy hely, ahol szívesen látnák Sebastian Vettelt.

Esőszünet a fedett pályás versenyen, az ügyfél legyőzte a gyári csapatot a címért

A Formula E kilencedik szezonjának utolsó versenye is hozott egy idén még nem látott forgatókönyvet, miközben a napot pontegyenlőséggel megkezdő konstruktőr pilótái egymás mellől várták a rajtot, ami elég lassan érkezett csak el…

Maratoni futam után az Andretti pilótája lett a világbajnok!

Több piros zászlót követően egy rendkívül fordulatos versennyel haazi közönség előtt avatták világbajnokká a Formula E idei bajnokát.
Nullázás és győzelem: nem volt köztes eredménye a bajnokesélyeseknek. Miután már csak egy hétvége van hátra, lehet, hogy ez a futam volt a kulcsmozzanat.
Maximális pontot szerezve történelmet írt Mitch Evans, aki sorozatban harmadjára is nyerni tudott a római utcai pályán.