back to top
- Hirdetés -

Mick Schumacher frusztrációja: „Elém tették a tortát, de nem ehetek belőle”

Mick Schumacher első Le Mans-i 24 órására készül, de nem érzi jól magát az autósportban elfoglalt helyén: bár idén már második éve van távol az F1-es mezőnytől, továbbra is bízik benne, hogy visszatérhet.

50-es évek újratöltve: kiszaladt az égő autóból, majd rágyújtott a versenyző

Szürreális jelenetek a nürburgringi 24 órás verseny edzésén, aminek láttán le kell ellenőriznünk, hogy milyen évet írunk.

Megfázásnak gondolták a bordatörést, kidőlt az év legfoglalkoztatottabb női versenyzője

Fokozott figyelem övezi idén az autósportban a francia Doriane Pint, aki viszont most néhány hétre kénytelen szüneteltetni a versenyzést, emiatt pedig a Le Mans-i 24 órásról is lemarad.
- Hirdetés -

Nem tudott botránymentesen üléshez jutni az F1-es tesztpilóta, kifakadt a hoppon maradt fél

Az Aston Martin tartalékpilótája, Felipe Drugovich egy év kényszerszünet után talált magának versenyzői ülést, de a jelek szerint olyat, amit valaki már birtokolt.
-Hirdetés -

Világsztár a WEC-ben: Valentino Rossi is ott lesz a hétvégi teszten

Valentino Rossi részt vesz a Hosszútávú-világbajnokság bahreini tesztjén egy LMP2-es Oreca 07-es volánja mögött.

Schumacher klausztrofóbiát érzett a különleges tesztelésen

Mick Schumacher az Alpine WEC-csapatánál tesztelt, és elmondta, mik voltak a benyomásai. Szerződésről egyelőre nem beszélt.

Jövőre két márkával kevesebb lehet Le Mans-ban

Hiába bővül majd az Endurance Világbajnokság (WEC) mezőnye, az idei szezon két márkának is az utolsó lehet a Hypercar kategóriában.

Mick Schumacher tesztelt az Alpine csapatával

Az Alpine látókörébe került Mick Schumacher, mint lehetséges versenyző a márka WEC-ben induló csapatánál. Megtörtént az első teszt.

Grosjean kiesni látszik az IndyCarból, és már el is kezdte a Lamborghini tesztelését

Eléggé viharos módon ért véget Romain Grosjean szezonja az IndyCarban, és egyáltalán nem biztos, hogy visszatér az együléses sorozatba.
- Hirdetés -
Egészen rendhagyó módon lehetne csapattárs a két F1-es bajnok, Sebastian Vettel és Jenson Button, ugyanis már nyolc éve nem versenyeztek egy mezőnyben.
Legutóbb elég botrányos szalagcímekkel került vissza a köztudatba Felipe Massa, most azonban egy jóval pozitívabb hírről is beszámolhatunk vele kapcsán.