Botrány az F3-ban: el kellett volna tiltani Alonso neveltjét

Elképesztő eseménysoroknak lehettünk szemtanúi a Formula 3 melbourne-i hétvégéjének szabadedzésén. Az ART Grand Prix bolgár pilótája, Nikola Colov nemes egyszerűséggel a falba terelte Alex...

Az újoncok között dobogós lett Hideg Ádám a Formula Winter Seriesben

Harmadik versenyhétvégéjén, a Motorland Aragónon megszerezte első pontjait a formaautózásban frissen debütáló Hideg Ádám. S mivel az újoncoknak külön díjátadót is rendeznek, már kétszer dobogóra is állhatott.

Így alakult a valenciai hétvége Hideg Ádám számára

A hétvégén Valenciában folytatódott a Formula Winter Series sorozat, ahol Hideg Ádám személyében egy magyar versenyzőért is szurkolhatunk. A magyar pilótának Jerez után a...

Miként lett a Makaói Nagydíj a Forma-1 ugródeszkája?

Hosszú kihagyás után a mostani hétvégén ismét megrendezik a legendás Formula 3-as Makaói Nagydíjat. Az évek alatt a verseny óriási népszerűségre tett szert, és...

Az elhunyt ralis legenda lánya is csatlakozott az F1 Academy mezőnyéhez

Bianca Bustamante után az F1 Academy 2024-es mezőnyében Lia Block a második olyan pilótanő, akit Forma-1-es csapat támogat.

Paraguayi származású pilóta kap lehetőséget a Formula 2-ben

A PHM Racing Formula 2-es csapata nemrégiben bejelentette az egyik pilótáját a 2024-es szezonra. A 22 éves paraguayi származású Joshua Dürksenről van szó, aki...

Korábbi Ferrari-junior helyére ül át Grosjean az IndyCarban

Az IndyCarban szereplő Juncos Hollinger csapat két szezon után megvált a brit Callum Ilott-tól, a helyére Romain Grosjean érkezik.

Häkkinen pártfogoltját szerződtette az egyik F1-es csapat

Miután Häkkinen bejelentette Kush Maini mentorálását, az F2-ben szereplő indiai versenyző bekerült az Alpine akadémiájába.
Bejelentést tett az F1-es Mercedes, amely csapat nevelőprogramjának tagja az elmúlt néhány évben legnagyobb rivaldafény és várakozások által övezett fiatal versenyző: Andrea Kimi Antonelli egy lépcsőfokot kihagyva jövőre már a Forma-2-ben debütál.
A Forma-1 betéteseményeként, Austinban szerezte meg az F1 Academy bajnoki címét Marta Garcia, akit jövőre már nem akar a mezőnyben tartani a sorozatot irányító Susie Wolff.