back to top

Wolff vízen járóként magasztalta Antonellit, majd lesajnálta F2-es ellenfeleit

Andrea Kimi Antonelli alighanem növelte esélyeit a Mercedes jövő évi ülésére azáltal, hogy rossz sorozatából kilábalva Silverstone-ban esőben szerezte meg első Forma-2-es futamgyőzelmét.

Az F1 bölcsőjében, legendás pályán zárja a szezon első felét Molnár Martin

A brit Forma-4-es bajnokság mondhatni hazatér, és a hétvégén Silverstone-ban vendégeskedik.

Egy versenyző 17 másodperc alatt kirakta a Rubik-kockát, társai zabálóversennyel próbáltak visszavágni

A Forma-3 idei éllovasa, Gabriele Mini bemutatta egy különleges képességét, társai pedig bizonyították, hogy bármilyen más feladatot is nehéz teljesíteni 17 másodperc alatt.

Hülkenberg: Bearmant el fogják felejteni, ha…

Nico Hülkenberg szerint Oliver Bearman lenyűgöző bemutatkozása a feledés homályába fog merülni, ha nem lesz képes egy jó eredménnyel zárni a Formula 2-es szezon...

Az F1 zenéje is jobb, ha közben női versenyzők szívecskét mutatnak és kacsintanak

Idén már nemcsak az F1-nek, az F2-nek és az F3-nak, hanem a tavalyi debütálóév után immár televíziós közvetítést is kapó F1 Academynek is készült hivatalos főcím, amely bohókás hangulatával a megszokott zene ellenére is újszerűnek hat.

Elvették a győzelmet a Mercedes női pilótájától, amiért nem vette észre, hogy nyert

Abszurd jelenettel ért véget az F1 Academy szezonnyitója, miután a hétvégét domináló Doriane Pin a leintés után még egyszer versenytempóban átszáguldott a célvonalon, ezzel megsértve a szabályt.

Hamilton lehetséges utódja úgy kezdte a szezont, ahogy arra senki sem számított

Bár az utánpótlásnevelés egyik legerősebb csapatánál vezet, a Mercedes 2025-ös F1-es ülésének egyik esélyese, Andrea Kimi Antonelli gyengélkedett és csupán egyetlen pontot szerzett Forma-2-es debütálóhétvégéjén.

Az újoncok között dobogós lett Hideg Ádám a Formula Winter Seriesben

Harmadik versenyhétvégéjén, a Motorland Aragónon megszerezte első pontjait a formaautózásban frissen debütáló Hideg Ádám. S mivel az újoncoknak külön díjátadót is rendeznek, már kétszer dobogóra is állhatott.
A hétvégén Valenciában folytatódott a Formula Winter Series sorozat, ahol Hideg Ádám személyében egy magyar versenyzőért is szurkolhatunk. A magyar pilótának Jerez után a...
Az olasz Andrea Kimi Antonelli egyre nagyobb figyelmet kap, mint az utánpótlás legtehetségesebbnek tűnő feltörekvő pilótája.