back to top
KezdőlapFormula 1Az Aston Martinnál tér vissza a BOSS a Forma-1-be

Az Aston Martinnál tér vissza a BOSS a Forma-1-be

-

Az Aston Martin nemrég bejelentette, hogy jövőre a BOSS fogja készíteni a csapat ruházatát.

A német márka neve nem ismeretlen a száguldó cirkuszban. Korábban a McLarennel és a Mercedesszel is dolgoztak együtt, majd szériát váltva a Formula E-ben kötöttek ki. 2023-tól viszont az Aston Martint erősítik majd. A kanadai-brit csapat közleményében tudatta, hogy nem csak a versenyzői ruházatot gyártja majd a cég, hanem a csapatruházatot és a hivatalos rajongói termékeket is átveszik.

Ezen felül a Brit Nagydíjon felkerül a márkajelzés is az AMR22-es konstrukciókra.

Aston Martin x BOSS
Fotó: Aston Martin F1 Team
Lawrence Stroll, az AMF1 Group vezérigazgatója:

„A BOSS érkezése újabb megerősítése annak a hihetetlen munkának, amit egy világszínvonalú platform kiépítése érdekében végeztünk. A világmárkák így nemzetközi szinten lehetnek partnerek, erősíthetik és aktivizálhatják magukat. Ismerem és értékelem a kiváló kézműves munkákat, a stílust és a részleteket, amik a BOSS-t is jellemzik. Alig várom már, hogy megerősítsem ezeket az értékeket, miközben új és innovatív kollekciót fejlesztünk közösen. Alig várjuk már a közös munkát.”

Daniel Grieder, a HUGO BOSS vezérigazgatója:

„A célunk mindig is az volt, hogy olyan erős partnerekkel dolgozzunk együtt, akiknek meghatározó értékeik megegyeznek a mi márkánk értékeivel. Az Aston Martin lenyűgöző ereje a technológiában, a kézművességben, az ikonikus és luxus dizájnban rejlik. Ezek olyan elemek, amikkel a BOSS is azonosulni tud.