back to top
KezdőlapFormula 1Az F1 új platformot hozott létre a rajongók számára: Most mindent megtudhattok?

Az F1 új platformot hozott létre a rajongók számára: Most mindent megtudhattok?

-

A Forma-1 elindította az F1 Unlocked-et, amely egy új, ingyenesen használható rajongói platform. Célja, hogy közelebb hozza a rajongókat az eseményekhez.

Az F1 Unlocked egy legújabb lépés a gyorsan növekvő rajongói bázissal való kapcsolatteremtés és a velük való kapcsolattartás érdekében – áll az F1 közleményében. Az ingyenes platform lehetőséget kínál a rajongóknak, hogy a sportág belső oldaláról értesüljenek, exkluzív interjúkhoz és cikkekhez férhetnek hozzá korábbi és jelenlegi versenyzőkkel, híres rajongókkal és F1-es szakértőkkel, ritka kulisszák mögötti tartalmakhoz, valamint a versenyhétvégékről készült, eddig nem látott videofelvételekhez.

Az F1 Unlockedra feliratkozó rajongók a szezon előtti tesztek mélyreható elemzéseihez is hozzáférhetnek, valamint versenyzői rovatokhoz és háttérinformációkhoz, kulisszatitkohoz.
A rajongók a legendás sprinter és nyolcszoros olimpiai bajnok Usain Bolt exkluzív cikkét is olvashatják, amelyben a Lewis Hamilton iránti csodálatáról, a pályán kívüli pozitív hatás fontosságáról és a Circuit of The Americas-on megélt élményéről is ír.

A tagok emellett a versenyhétvégék során mélyreható funkciókat és elemzéseket is kapnak. Hozzáféréssel a rajtrács mind a 20 autójának legfrissebb adataihoz, a rajongók még részletesebben követhetik az eseményeket. Az ‘Élő időmérő’ rész lehetővé teszi a rajongók számára, hogy nyomon kövessék az élő eredménylistát, az élő blogkommentárokat, a szektorok teljesítményét és a csapatrádiókból származó részleteket.
Azok a rajongók, akik regisztrálnak a platformra, olyan exkluzív előnyökben is részesülnek, mint az F1 Store és az F1 Authentics kedvezményeihez való hozzáférés. A szezon során versenyeken és kvízjátékokban is részt vehetnek, és számos nyereményre is esélyük lesz, a pénzért megvásárolható rajongói élményektől kezdve a dedikált termékekig.

Brandon Snow, a Forma-1 kereskedelmi ügyvezető igazgatója elmondta:

„Tudjuk, hogy az F1-nek vannak a világ legszenvedélyesebb és legelkötelezettebb rajongói, és mi mindig is új és innovatív módokat keresünk arra, hogy az egész szezon során kapcsolatban legyünk velük. Az F1 Unlocked egy új korszakot jelent a rajongói élményben. Ez az új, ingyenesen használható szolgáltatás exkluzív tartalmakat, élményeket és tapasztalatokat kínál a rajongóknak, és olyan lehetőségeket kínál, amelyek máshol nem találhatók meg. A szurkolók a sportágunk középpontjában állnak, és mi elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a rajongótáborunk keménymagja megbecsültnek érezze magát, és olyan módon élhesse át a Forma-1-et, mint még soha senki más.”

Készülj fel az F1-es rajtra: 12 szabályváltozás, amivel érdemes tisztában lenni!