16.5 C
New York
szerda, október 2, 2024
KezdőlapFormula 1Schumacher- és Verstappen-féle szerelmi háromszögbe keveredik az F1 két feltörekvő tehetsége?

Schumacher- és Verstappen-féle szerelmi háromszögbe keveredik az F1 két feltörekvő tehetsége?

-

Nyugalom, a két tehetséges fiatal versenyző, Oliver Bearman és Franco Colapinto nem egymáshoz került közelebb, hanem egy modell hölgy kegyeiért versenghetnek.

Jövőre a Forma-1 mezőnyének állandó tagjává válik Bearman, a Haas szerződtette le, miközben ugyanerre pályázik a Williamsnél szezon közben szintén mélyvízbe dobott Colapinto is, aki a Sauber kiadó üléséért lehet harcban a kiváló bemutatkozásának köszönhetően.

A Sun szerint a két pilóta közös célpontot szemelt ki párkapcsolati fronton: egy Estelle Ogilvy nevű hölgyről van szó, aki jogot tanul, miközben leginkább modellkedéssel, illetve úgynevezett influenszer tevékenységgel keresi a kenyerét. Ami külön pikantéria, hogy Colapinto állítólag már találkozgatott vele korábban, mielőtt Ogilvy Bearman barátnője lett, csakhogy az utóbbi pár már nem létezik, néhány hónapja szakítottak.

Akiknek ilyesmire van ideje, kifigyelték, hogy a hölgy Colapinto követője lett a Williams pilótájának Instagram-oldalán a Bearman-nel való szakítása óta, amiből azt szűrték le, hogy újra bimbózhat valami náluk.

F1-es berkekben a két legismertebb hasonló szerelmi háromszög egyike Michael Schumacherhez és Heinz-Harald Frentzenhez kötődik, a később hétszeres világbajnokká váló német szerette el feleségét, Corinnát a honfitársától az 1990-es évek elején. A másik ismert példa pedig Max Verstappen esete, akinek jelenlegi barátnője úgy lett Kelly Piquet, hogy ő korábban Danyiil Kvjat párja volt, és tőle szült gyereket is.

Bemutatkozott a Mercedes új pilótája, és rögtön lefektetett egy fontos szabályt

- Hirdetés -
[adrotate group="10"]