back to top
KezdőlapFormula 1Ricciardo szerzett magának egy italboltot, hiába szóltak neki, hogy súlyos félreértés történt

Ricciardo szerzett magának egy italboltot, hiába szóltak neki, hogy súlyos félreértés történt

-

A versenypályákról ismert komikus oldalát Daniel Ricciardo most egy reklámvideóban kamatoztatja, amelyben saját borát népszerűsíti.

„Ismersz, mindig dolgozok” – válaszolt az őt telefonon hívó üzlettársának kérdésére Ricciardo, miközben halkan letette a borospoharat az asztalra. A történet szert az ausztrál pilótát azért hívta kollégája, hogy közölje vele a hírt egy a Dan Murphy’s italbolthálózattal való együttműködésről. A vonal azonban épp a kulcsfontosságú szavaknál kezdett el szakadozni, így Ricciardo azt hitte, hogy nemes egyszerűséggel átadták neki az egyik üzlethelyiséget, miközben csak arról lett volna szó, hogy abban az egyik polcra rakhatja ki saját brandje alatt futó borát, a DR3-at.

A következő képkockán Ricciardo már a sok raklapnyi bort szállítmányozó és a cég logóján lévő arckép átfestését végző munkásokat koordinálja, és hiába fut ki az üzletből Tóbiás, a kereskedő, az ausztrál pilóta nem érti meg, hogy félreértés történt – inkább lekenyerezi két üveg borral az akadékoskodót.

 

„Helló, ez itt a biciklim. Nem erről akarok beszélni”

A vicces videók másik királya, Valtteri Bottas is megérkezett egy újabb reklámmal. Az ausztrál életérzést és a kerékpározást teljesen magáévá tévő finn a saját abszurd stílusában, néhány rajzfilmkarakter-szerű mozdulattal mutat be egy kifejezetten biciklizéshez kifejlesztett, rendkívül rugalmas cipőt.

De kedvesének telefonhívása aztán véget vet a műsornak.