back to top
KezdőlapFormula 1Egy ír fogadóiroda kifizette azon embereket, akik Hamilton bajnoki címére fogadtak

Egy ír fogadóiroda kifizette azon embereket, akik Hamilton bajnoki címére fogadtak

-

Egy ír fogadóiroda egy elég szokatlan módon kárpótolta azon ügyfeleit, akik arra fogadtak, hogy Lewis Hamilton nyeri meg a 2021-es egyéni világbajnoki címet a Forma-1-ben. A portál egy közleményben jelentette ezt be és szerintük „így jártak el igazságosan” az ügyben.

A 2021-es Forma-1-es szezon utolsó versenyének lezárása rendkívül sok összeesküvés elméletet szült. A biztonsági autó – ami Nicholas Latifi összetört autója miatt jött be a pályára – mögött Lewis Hamilton haladt az élen és a második helyen álló Max Verstappen előtt számos lekörözött versenyző autózott.

Az F1 versenyigazgatója, Michael Masi először nem engedte el őket, hogy visszavehessék a körüket, majd a Red Bull-lal való rövid rádiózást követően mégiscsak elengedte őket, amivel a friss gumikon érkező Verstappen közvetlen riválisa mögé került. A versenyt az utolsó kör erejéig újraindították, ahol a holland fiatal meg tudta előzni a Mercedes rekordbajnokát, aki így elveszítette a világbajnoki címet.

Az ír fogadási portál azonban úgy érezte igazságosnak, ha azon ügyfeleiket is kifizetik, akik Lewis Hamiltonra fogadtak. Így tökmindegy, hogy ezen fogadók melyik kimenetelre fogadtak, a végén zsebre tehették a tétüket és az oddsból következő profitot is.

Forrásgpblog.com