back to top
KezdőlapFormula 1Ezért nem vett részt Krack a csapatfőnökök vacsoráján

Ezért nem vett részt Krack a csapatfőnökök vacsoráján

-

A Forma-1 vezérigazgatója, Stefano Domenicali nemrégiben egy vacsorára invitálta meg a sportág csapatfőnökeit, amit egy imolai étteremben ejtettek meg. Az eseményről egy közös fotót is posztoltak a közösségi média oldalakra, azonban sokakban felvetődött a kérdés, hogy az Aston Martin csapatfőnöke, Mike Krack miért nincs rajta a képen. A válaszra pedig nem is kellett annyira sokat várnunk.

A luxemburgi szakember egy szombati interjújában árulta el, hogy ugyan ő is hivatalos volt a vacsorára, azonban egy kommunikációs probléma miatt végül mégsem jelent meg az eseményen. Krack azzal is viccelődött, hogy azért nem volta rajta a képen, mert ő volt a fotós, azonban ez nem igaz. A csapatfőnökök asztala mögött ugyanis egy óriási tükör volt, amin jól látszik, hogy a képet az étterem egyik alkalmazottja készítette.

Egyébként ez a fajta közös étkezés nem újdonság a Forma-1-ben, 2016-ban például a versenyzők rendeztek egy hasonló eseményt, ahol az akkori F1-es mezőny tagjai ettek és beszélgettek egy jót egymással.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Christian Horner (@christianhorner) által megosztott bejegyzés

Forráswtf1.com