back to top
KezdőlapFormula 1Norris a Herendi által készített sisakfestéssel vezet a Magyar Nagydíjon

Norris a Herendi által készített sisakfestéssel vezet a Magyar Nagydíjon

-

Lando Norris és Esteban Ocon is új sisakfestésben versenyzik a Magyar Nagydíjon, mindkettő tematikájában visszaköszönnek hazánk és a porcelánok motívumai.

Norris rendszeresen előrukkol különleges sisakfestésekkel, ezúttal ráadásul a Herendi Porcelánmanufaktúrával közösen alkotott: a híres hazai porcelángyártó mesterei kézzel festették a bukójára a Hungaroringen látható mintázatot. „Tudtuk, hogy valami különlegeset akarunk létrehozni, és ez lett az eredmény. Köszönöm teljes szívemből (és bocsánat a tavalyiért)” – írta a McLaren pilótája a Facebookon megosztott hírében.

Utolsó megjegyzése természetesen arra vonatkozik, hogy tavaly a pezsgőzés közben fellökte és összetörte Max Verstappen győztes serlegét, ezért azt újra kellett gyártani.

Norris mellett Esteban Ocon sisakján is megtalálhatók lesznek a porcelángyártás motívumai. Az ő szívében azért foglal el különleges helyet a Magyar Nagydíj, mert eddigi egyetlen F1-es győzelmét itt aratta három éve, és a héten megkapta ajándékba az akkori autóját.