back to top
KezdőlapFormula 1Ralf Schumacher coming outja összetörte volt feleségét, az expilóta szerint volt neje...

Ralf Schumacher coming outja összetörte volt feleségét, az expilóta szerint volt neje hazudik

-

Ralf Schumacher a közösségi médiában reagált volt feleségének kemény szavaira. Cora Brinkmann úgy érzi, volt férje kihasználta, és az egész házasságuk hazugság volt.

Mióta Ralf Schumacher júliusban bejelentette, hogy meleg, rengeteg támogatást kapott a közösségi médiában a bátorságáért, többek között fia, David Schumacher is szívhez szóló szavakkal állt ki mellette. A Toyota, a Williams és a Jordan korábbi F1-es pilótájának exfelesége azonban a jelek szerint nem tartozik a támogatók közé, a Der Spiegelnek ugyanis nemrég egy interjúban az alábbi mondatok hagyták el a száját.

„Bárcsak Ralf velem is közölte volna mindezt, vagy legalább szólt volna, hogy erre a bejelentésre készül. Versenyzői pályafutása közben keringtek róla furcsa pletykák a paddockban, kérdeztem is annak idején, hogy mi ebből az igazság, de ő mindvégig tagadott. Sőt, azt mondta, képzelődöm, és menjek el pszichiáterhez. Ám ezek a pletykák az évek során egyre erősebbek lettek. Olyannyira, hogy már nem tudtam eldönteni, képzelődöm, vagy tényleg meleg a férjem, és kezdtem kicsit megbolondulni, de Ralf végig tagadott, én pedig vakon bíztam benne, az ő szava nekem szentírás volt” – nyilatkozta a Ralf Schumacherrel 2001 és 2015 között házasságban élő Cora Brinkmann.

Ralf Schumacher, Cora Schumacher, 2003
Ralf és Cora 2003-ban / Fotó: BMW Picture by John Townsend

A 49 éves expilóta volt felesége ezután elmondta, ő is Ralf július 14-i Instagram-posztjából tudta meg, hogy exférje meleg. „Ez a hír olyan volt nekem, mint tőrdöfés a szívembe. Tizennégy évig voltunk házasok, született egy gyerekünk, szerelmes voltam Ralfba. Most úgy érzem, hogy mindvégig csak kihasznált, és az egész házasságunk ordas nagy hazugság volt. Elherdáltam a legszebb éveimet, hiszen úgy tűnik, mindvégig hazudott nekem. Ha meleg, nem szerethetett” – jelentette ki.

Cora állítását, miszerint korábban nem tudott Ralf melegségéről, azonban igencsak megkérdőjelezi az expilóta által a minap közzétett Instagram-poszt, amelyhez a következő szöveget írta. „Szeretném tisztázni, hogy Cora gratulált nekünk 2023 szeptemberében (kora októberben), mert azt gondolta, hogy összeházasodtunk. Ő is boldog volt, mint az az Etienne-nek küldött üzenetéből látszik. Sajnálatos Etienne-re és rám nézve, hogy [Cora] ennyi hazugságot terjeszt. Mindketten csak békére és nyugalomra vágyunk.”

Schumacher ezt párja, Etienne telefonjából származó WhatsApp-beszélgetés képernyőfotója mellé írta. A beszélgetésben Cora írt rá Etienne-re azzal, hogy azt hallotta, összeházasodtak, amit Etienne cáfolt, mire Cora azt felelte, akárhogy is van, örül nekik.

Ralf Schumacher megmutatta szerelmét – közeli barát árult el részleteket a kapcsolatukról