back to top
KezdőlapFormula 1Újabb két évad érkezik a Drive to Survive-ból

Újabb két évad érkezik a Drive to Survive-ból

-

Hivatalossá vált, hogy folytatódik a Netflix Forma-1-ről szóló sorozata, a Drive to Survive, még legalább két szezon erejéig.

Az annak idején hatalmas sikerrel berobbanó sorozatból idén már a negyedik évadot adták ki, és ez is nagyban hozzájárult a Forma-1 Amerikában növekvő népszerűségéhez. Az ötödik-hatodik évad bejelentése is épp most, a Miami Nagydíj előtt érkezett, melyet először rendeznek meg a hétvégén.

„A Formula 1 és a Netflix ma megerősítette, hogy a rendkívül népszerű, Drive to Survive című sorozat az ötödik és hatodik évaddal folytatódik” – állt az ezzel kapcsolatos közleményben. „A sorozat népszerűsége az idők során egyre nőtt, a 4. évad az eddigi legnagyobb nézettséget hozta, és 56 országban a heti top 10-be került. Az új évadok példátlan hozzáférést kínálva ismét a kulisszák mögé kalauzolják a rajongókat, hogy első kézből láthassák, hogyan készülnek fel a pilóták és a csapatok a 2022-es és 2023-as bajnokságért folytatott küzdelemre. A sorozat soha nem látott felvételeket és interjúkat kínál a sportág legnagyobb neveitől.”

A sorozat a sokasodó negatív hangok ellenére is folytatódik

Egyre többekben felmerül az, hogy a Netflix sorozata elferdíti a valóságot, Max Verstappen már régóta így vélekedik, de a legújabb évaddal kapcsolatban már többen is felemelték ez ellen a hangjukat, például Lando Norris is.

Forrásgpfans.com