back to top
KezdőlapFormula 1Verstappen nagyon rossz interjúalany volt, de sokat fejlődött

Verstappen nagyon rossz interjúalany volt, de sokat fejlődött

-

Az M4 Sport tudósítója, Szeleczky Ádám különleges lehetőséget kapott, hogy egy hosszabb interjút készítsen a Forma-1 háromszoros világbajnokával. Ennek hátterébe avatta be a nézőket, illetve hogy Max Verstappen milyen interjúalany volt.

A riporter a Tribün podcast adásában beszélt részletesen az interjú körülményeiről, aki nagyon várta, hogy miután munkája során már sokszor tett fel kérdéseket neki, milyen lesz egy hosszabb beszélgetés vele.

„Bennem volt a vágy, hogy egyszer kapjam már meg azt a lehetőséget, hogy ha csak 20 percre is, de nyugodtan leülhessek vele beszélgetni. Anélkül, hogy a bal vállamat nyomja a Sky Sports, a jobb vállamat a Rai 1 [riportere], mindenki lökdös” – jelentette ki.

„Max Verstappen, amikor bekerült a Forma-1-be, nagyon rossz interjúalany volt. Bárki kérdezett róla, azt feleltem, hogy nem szeretek vele beszélgetni. Ez megmaradt a fejemben, viszont Verstappen fejlődésével és komolyodásával az interjúalanyi habitusa is változott, és egyszer csak azon kaptam magam, hogy kifejezetten szeretek vele beszélgetni” – mondta.

A podcastban Szeleczky Ádám többek között beszélt arról is, mióta szerveződött és hogyan jött létre az interjú, milyen akadályok hátráltatták, milyen célokat tűzött ki rá, milyen körülmények között zajlott.

Az említett interjú vasárnap este 20 órától látható az M4 Sporton.

Verstappen véleménye ijesztő lehet a riválisoknak: jól szórakozott