KezdőlapFormula 1Még nem adtak el minden jegyet a Vietnami Nagydíjra

Még nem adtak el minden jegyet a Vietnami Nagydíjra

-

Közeledik az első Forma-1-es Vietnami Nagydíj időpontja, kicsivel több, mint két hónap van hátra a versenyig, ám még nem sikerült minden jegyet értékesíteni.

A szezon harmadik állomásaként, április 5.-én fogadja majd a száguldó cirkusz mezőnyét Hanoi, noha a nagydíj naptárba kerülését sokan ellenezték. A pálya vezetője most elismerte, hogy az embereket egyenlőre nem hozta kellően lázba a futam.

„Némi időbe és erőfeszítésbe telt eljuttatni a koncenpciónkat a vietnámiakhoz. A legtöbbjük még nem Forma-1 rajongó, de azt el tudom mondani, hogy hazai szinten remekül működik a promóciós és marketing tevékenységünk. Azt tapasztaljuk, hogy fokozatosan nő az érdeklődés, egyre jobban és jobban mennek a jegyeladások, de még nem adtunk el mindent.” – fogalmazott Le Ngoc Chi.

Chi azt is elmondta, hogy inkább a hazai látogatókra koncentráltak, mintsem a külföldről érkezőkre.

„Ha hosszabb távon is megakarjuk tartani a Forma-1-et, akkor komoly vietnámi rajongóbázisra lesz szükségünk. Egy lelkes és elkötelezett rajongótábor az országunkban biztosítja, hogy az esemény extra lendületet kapjon és ezáltal vonzóbb legyen a külföldieknek is.” – jegyezte meg.