F1 - 🇯🇵 Japán Nagydíj
F1 - 🇶🇦 Losail Sprint
WEC - 🇧🇭 Bahrein

Ecclestone nem biztos abban, hogy Russell bajnok alkat

Bernie Ecclestone "nem tudja eldönteni", hogy George Russell valóban bajnok alkat-e, viszont az egyik újoncot kérdés nélkül leszerződtetné. Max Verstappen mögött jó pár versenyző várja,...

Furcsa, de leszúrás helyett Marko most lelket öntött Pérezbe

A Japán Nagydíjon megint leszerepelt Pérez, de Helmut Marko ezúttal pozitívabb hangnemben nyilatkozott róla.

Verstappen nem érte el a célját Japánban

A Red Bull csapatfőnöke elárulta, Verstappen célkitűzése nem teljesült azzal, hogy 20 másodpercnél kisebb előnnyel nyert.
- Hirdetés -

Piastri édesanyja olyannyira büszke a fiára, hogy azonnal Japánba repülne

Oscar Piastri zseniális időmérő edzést zárt Suzukában. Annak ellenére, hogy a McLaren újonca először versenyez a japán helyszínen, rögtön a 2. rajtkockába kvalifikálta magát,...

Russell: Nem tudunk megbirkózni ennyiféle kanyarral

A Japán Nagydíj időmérőjén a Mercedes autói csak a negyedik erőt képviselték. George Russell és Lewis Hamilton is kifejtette, milyen hiányosságai vannak az autónak, utóbbi szerint kötelező változtatni a koncepción a jövő évre.

„Csak egy autót kell megelőznöm, próbálom megoldani” – Piastri a fellegekben a 2. hely után

Bár Max Verstappen pole-pozícióját lehetetlen volt megakadályozni a Japán Nagydíj időmérőjén, a nap sztoriját mégis a McLaren szolgáltatta, akik egyértelműen lehagyták többi riválisukat a szuzukai pályán – és azért a vasárnapi első helyről sem mondtak még le.

Verstappen nyerte a szuzukai időmérőt, újonc állhat fel mellé az első sorba

A Japán Nagydíj időmérőjén erődemonstrációt tartó Max Verstappen több mint fél másodperces előnnyel nyerte az időmérőt a McLarenek előtt. Oscar Piastri karrierje legjobbjával a második, Lando Norris a harmadik helyre kvalifikált.

Hivatalos: Kiválasztotta 2024-es pilótáit az AlphaTauri

Megszületett az elmúlt hetek legjobban várt döntése az F1-es paddockban: Juki Cunoda és a továbbra is sérült Daniel Ricciardo ülhetnek majd be a két AlphaTauriba a következő szezonban, míg a remek bemutatkozást produkáló Liam Lawson visszaminősül tartalékpilótává.
Max Verstappen teljesítette a szabadedzés-mesterhármast a Japán Nagydíjon, miután a szombati gyakorlást is a legjobb idővel zárta.
Esély nyílt rá, hogy jövőre ismét versenyautóban láthatjuk az idei szezonra tartalékpilótai szerepkörbe száműzött Mick Schumachert, hiszen az egyik F1-es csapatvezető elismerte, hogy egyeztetnek vele – ám nem F1-es ülésről.