back to top

Leclerc rossz hírekkel szolgált a Ferrari-szurkolóknak

Charles Leclerc legutóbbi nyilatkozata után a Ferrari szurkolói aligha fogják várni a soron következő Spanyol Nagydíjat. A monacói pilóta szerint a Red Bull pár...

Verstappent már kóstolgatják a Le Mans-i gyártók, de még vannak kitételei

Max Verstappen nem zárkózik el attól, hogy akár még Forma-1-es karrierje alatt rajthoz álljon a Le Mans-i 24 óráson, ám néhány dolgon változtatnia kell a WEC-nek, hogy igazságosnak érezze a feltételeket.

Fontos változás jön Monzában, belenyúlnak a vonalvezetésbe

Olasz források szerint negyed évszázada nem látott változás érkezik idén az Olasz Nagydíj helyszínén: a pálya módosítása apró, de jelentős, és alighanem ösztönözni fogja a csatákat.

Ricciardo úgy érzi, feltüzelve vezetett

Ricciardo a legjobb 2024-es eredménye után arról beszélt, hogy meg akarja őrizni azt a plusz lendületet, ami a hétvégén segítette.
- Hirdetés -

Hipp-hopp elillant Hamilton fél másodperces előnye

Hamilton az utolsó edzésen nagyszerű formában ment Kanadában, de az időmérőre valami elromlott és csak a 7. helyet szerezte meg.

Ricciardo durván visszaszólt Villeneuve-nek a kritikája után

Ricciardo a legjobb idei szombati időmérős helyezése után nem hagyta szó nélkül Villeneuve vele szemben megfogalmazott kritikáját.

Látványos animáció jelent meg Russell és Verstappen holtversenyéről

Russell és Verstappen ezredre azonos eredménnyel zárt a kanadai időmérőn, az F1 történetében másodszor fordult ilyen.

Leclerc nem kért a Ferrari szájba rágott nyilatkozatából

A Ferrari egyik versenyzője sem vett részt a Kanadai Nagydíj időmérőjének utolsó felvonásában. Leclerc nem tudott magyarázatot adni rá.

Marko: Pérez problémái pszichológiai eredetűek

A Kanadai Nagydíj időmérőjén megint hamar elvérzett Pérez, és Marko szerint nem az autó okozta a problémáit.
Lassan minden érintett nyílt lapokkal játszik a pilótapiacon elérhető legnagyobb ázsiójú versenyző, Carlos Sainz jövője kapcsán.
A sportág történetében is mindössze másodszor esett meg ez, aminek most George Russell örülhet, miközben a Ferrarik betliztek Montrealban.