back to top
KezdőlapFormula 1Ricciardo a riválisok sisakjain viccelődött a Twitteren, a többiek kontráztak

Ricciardo a riválisok sisakjain viccelődött a Twitteren, a többiek kontráztak

-

Nem hazudtolta meg magát Daniel Ricciardo, amikor a Twitteren az ő sajátos stílusában utalt arra, hogy az idei sisakfestése is igencsak különleges.

Az ausztrál pilóta közismerten a mezőny móka mestere, amit most a közösségi oldalán ismét bebizonyított. A mezőnyből néhány versenyző már felfedte az idei sisak dizájnját, ami Ricciardonak finoman fogalmazva sem nyerte el a tetszését, amit szarkasztikusan meg is jegyzett egy posztban.

„Imádom, ahogy mindenki mutatja be az idei sisakját. Nagyon aranyos srácok. Igazán eredetiek… Ne aggódjatok, majd én megmentem a bulit.” – írta a Twitteren.

Ezt a szarkazmust Norris, Sainz nem hagyta szó nélkül, de Grosjean is beszállt a cukkolásba.

Norris szerint az ausztrál pilótának 20 évébe tellett kitalálni valami eredetit, ami valójában még sem lett annyira az, mint szerette volna. Csapattársa Sainz először csak az idei sisakját mutatta meg válaszként, amire Ricciardo csak annyit írt, hogy elveszi az ember étvágyát, mert annyira csúnya. Amire a spanyol Ricciardo tavalyi sisakjával kontrázott, amihez csak ennyit írt: „Nem akarod tudni mi történt, mikor megláttam ezt az izét…”

Grosjean pedig egyszerűen csak az idei sisakját mutogatta a versenytársának.

Íme az eredeti poszt, a reakciók pedig a válaszok között olvashatóak: