back to top
KezdőlapFormula 1Lammers: Hamilton egy kicsit olyan, mint egy díva

Lammers: Hamilton egy kicsit olyan, mint egy díva

-

Jan Lammers és Frits van Amersfoort egy holland műsor keretein belül hasonlította össze Lewis Hamilton és Michael Schumacher személyiségét.

A brit versenyző az Eifel Nagydíjon megszerezte pályafutása 91. győzelmét, ezzel pedig beérte a korábbi német pilótát. A Mercedes világbajnoka ugyanakkor a bajnoki címek tekintetében is jó úton halad, ugyanis idén elnyerheti a hetedik „csillagot” is a száguldó cirkuszban.

Van Amersfoort, a Formula 4-es Van Amersfoort Racing tulajdonosa elmondta, már a Formula 3-as időkben is látszott Hamiltonon az, hogy a karrierje során még nagy dolgokra lesz képes.

,,Egy kicsit ismertem Lewist (Hamilton) a Formula 3-as időszakából. Már akkor is egy remek srác volt, és már ott látni lehetett ennek az előjeleit. Túl sokat nyert, és mi hollandok automatikusan csalódottá váltunk egy kissé emiatt, de természetesen ő egy nagyon jó ember. Ugyanakkor Lewis, mondjuk úgy, hogy egy kissé „sztárszindrómában” szenved. Én nem mindig szeretem ezt. (Michael) Schumacherben is meg volt ez, viszont ő egy teljesen másik karakter. Úgy vélem Lewis inkább olyan, mint egy rapper, míg Michael egy megfontolt német.” – fejtette ki véleményét a holland.

Jan Lammers egyet értett Van Amersfoort álláspontjával:

,,Michael anno a régi foci csapatával játszott, míg Lewis kapcsolatrendszere kizárólag nagyon híres emberekből áll. Egy kicsit olyan, dívás.”