back to top
KezdőlapFormula 1Fellélegezhet a Red Bull: Negatív lett Verstappen koronavírus-tesztje

Fellélegezhet a Red Bull: Negatív lett Verstappen koronavírus-tesztje

-

Max Verstappen szerdán elvégzett Covid-19 tesztje negatív lett.

Miután kiderült, hogy Lewis Hamilton elkapta a koronavírust és így nem indulhat a hétvégén, a vasárnap vele egy dobogón tartózkodó holland és Alex Albon némileg közeli kontaktnak számított.

Ám mivel a holland nem produkált semmilyen tünetet, elég volt csak a soron következő teszten megjelennie, minek eredménye negatív lett.

,,A Red Bull versenyzőjének szerdai tesztje negatív lett, csakúgy, mint az eddigiek a szezon során.” – jelentette Erik van Haren, a De Telegraaf szakírója.

Verstappen ezután ismét egy vitatható nyilatkozatot tett, ezúttal a Netflix és a Drive to Survive kapcsán. A Red Bull pilótája a G-Sar RAW-nak elmondta, hogy nemrég egy dokumentum filmet nézett Michael Jordanről, ami igazán tetszett neki, viszont annyira nem tudta átérezni a dolgokat.

,,Különösen akkor van ez így, ha nem vagy nagy mértékben érintett. Egyszerűen csak mindent jobb színben tüntetnek fel. Sokkal szebbé lehet tenni, a dolgokat mint amilyenek valójában. Például ott van a Drive to Survive, amiben a legtöbb dolog átverés, ugyanis nagyon meg vannak vágva a beszélgetések. Abból lehet ezt megállapítani, hogy mit és hogyan mondtam a mérnökeimnek. Valami a szezon elején Ausztráliában hangzott el, míg néhány dolgot már Ausztriában mondtam, és ezeket összefűzték egy epizódba. Majd aztán egy másik versenyhétvégén használták fel, hogy egy kissé izgalmasabbá tegyék a dolgokat.” – magyarázta a 23 éves versenyző.

Verstappen hozzátette, hogy korántsem olyan fényűző a paddockban az élet, mint ahogy azt sokan gondolják, és mint ahogy azt ábrázolják az efféle sorozatok.

,,Mindenki ismer mindenkit – valójában elég kicsi az egész, és nem is annyira fényűző.”