back to top
KezdőlapFormula 1Valami régi, új, kölcsönvett és kék - ilyen festéssel rukkolt elő a...

Valami régi, új, kölcsönvett és kék – ilyen festéssel rukkolt elő a McLaren!

-

Különleges festéssel fog szerepelni a McLaren az elkövetkezendő Monacói Nagydíjon.

A Gulf Oil és a wokingi istálló hosszú évek óta ugyanazon az úton közlekedik. Történelmi partnerkapcsolatuk megünnepléseként a csapat úgy döntött, hogy visszanyúl a múlthoz és olyan festéskombinációval hozakodik elő, ami sokak arcára mosolyt csalhat.

A papaya szín most mintha halványabban tündökölne, és a kék sem a királyi árnyalatát villantja. Helyette előjött az égi szín és a halvány narancssárga. 1997-ből lehet ismerős a kombináció, ugyanis a #41 McLaren F1 GTR Longtail ilyen ruhát viselve, a második helyen ért célba a Le Mans-i 24 órás versenyen.

A brit gárdánál azonban nemcsak az autó öltözik most új ruhába, hanem Lando Norris és Daniel Ricciardo és új szerelésben mutatkozhat majd. Ezen felül a csapat felszerelés is változni fog, valamint a közösségi médiás platformok színkompozíciói is módosulnak.

Természetesen a rajongók is üdvözölhetnek a retró szerelésből, ugyanis limitált kiadásban előehetővé tette a az online áruházában azt a McLaren.

Zak Brown, a csapat ügyvezető igazgatója a következőket nyilatkozta az egy futamos arculatváltásról:

,,Ez lesz az alakulat tisztelgése a Gulf ünnepelt dizájnja előtt. Hatalmas rajongói vagyunk a bátor és merész kinézeteknek, és a Gulf-kék a sport legkedveltebb színek közé tartozik, a kultúránk ünnepelt darabja, ami túlmutat a motorsport világán is. A csapat számára mindig is fontos volt a dizájn – ez látszik mindenünkön, kezdve attól, hogy visszatértünk a papaya színhez, a lenyűgöző főhadiszállásunkon, az MTC-n át. Izgatottan várjuk azt, hogy ezt csapatként megélhessük és büszkén ünnepeljük a Gulfhoz fűződő kapcsolatunkat.”

Lando Norris a következőket mondta a összeállításról:

,,Gyönyörű. Úgy vélem, hogy mindenki egyetérthet velem abban, hogy messze ez lesz a legszebb autó a rajtrácson. Ez fantasztikus és nagyszerű lehetőség lesz mindkettőnk számára, különösen itt Monacóban. Mindent összevetve elég egyedi.”

Daniel Ricciardo így értékelte a múltat időző vonalat:

,,Természetesen imádom az egészet. Nem volt szükségem még egy okra, hogy igazán izgatott legyek Monaco miatt, így most vissza kell fognom magam, és tartalékolnom kell némi energiát a jövő hétre. Lenyűgöző. Az első rubrika amit ki kell pipálnod az az, hogy jól nézzen ki, és mi ezt meg is tehetjük, ezért hát nagyon izgatott vagyok.”