back to top
KezdőlapRallyA fele megvan Herczig Norbiéknak

A fele megvan Herczig Norbiéknak

-

Az első teljes versenynap álomszerűen alakult Herczig Norbertnek és Ferencz Ramónnak. Az ERC római versenyén a hazai pályán versenyző olasz pilóták mellett csak Alexey Lukyanuk volt gyorsabb a magyar párosnál, így a magyar duó az ötödik helyen áll. FRISSÍTÉS: de Tommaso büntetést kapott, Norbiék így a negyedikek.

- Hirdetés -

Minden rendben volt, az autó fantasztikus” – ezzel zárta a szombatot Herczig Norbert, és valóban így volt. Néhány apró hibára panaszkodott csak Norbi a nap folyamán, de nyolcadiknál rosszabb helyen nem végeztek a gyorsaságikon, és ami még fontosabb, kilométerenként fél másodperc közelében volt a különbség a szakaszgyőzteshez képest. Hogy ez valójában mit is jelent, azt talán érzékelteti, hogy Norbiék rendre gyorsabbak Mikkelsennél, Breennél és Veibynél, hogy csak az igazán nagy neveket említsük. A nap utolsó gyorságiján pedig harmadik lett a Herczig – Ferencz duó, úgy, hogy 3 tizedre voltak a holtversenyben első Gryazin és Basso mögött!

- Hirdetés -

A Róma Rally élén hatalmas olasz csata zajlik, Andrea Crugnola 5.4 másodperccel vezet Giandomenico Basso előtt. Lukyanuk a harmadik 21.8 másodperces hátránnyal, a negyedik Damiano de Tomasso 31 másodpercre van, Norbiék pedig az olaszokat követik 3.8 másodperccel. FRISSÍTÉS: de Tommaso 20 másodperc büntetést kapott, Norbiék a negyedikek

- Hirdetés -

Az ERC3 Junior kategóriában az első öt szakasz után negyedik helyen áll László Martin és Berendi Dávid. Délelőtt repesztettek egy kategória első és egy kategória második időt!

Az RC4-ben indult még Vogel Adrienn és Notheisz Ivett, nekik nem jött ki a lépés, csak a kategória 21. helyén állnak.

Az ERC2-ben Juhász Csaba és Juhász István egy helyet képett előre, most a hetedik helyen vannak. Délelőtt a kézifékre panaszkodtak.

Vasárnap hét gyorsasági szakasz vár a mezőnyre a Rally di Roma Capitalen.

ERC Róma
fotó: SKODA Rally Team Hungaria
- Hirdetés -
Forrásfiaerc.com

Hírlevél

- Hirdetés -