back to top
KezdőlapFormula 1Egy „művészi” festéssel versenyez majd a McLaren Abu Dhabiban

Egy „művészi” festéssel versenyez majd a McLaren Abu Dhabiban

-

A McLaren egy egyedi festést fog majd használni az Abu Dhabiban, aminek az ötletét az egyik szponzoruk, a Vuse adta. A hírről a motosport.com. számolt be.

Az új dizájn nagyon hasonló lesz a wokingi istálló eredetileg használt festéséhez, azonban lesz benne egy csavar, amit egy, az Egyesült Arab Emírségekből származó művész, Rabab Tantawy tervezett meg. A festést először majd az Abu Dhabi Nagydíj pénteki szabadedzésén vehetjük majd szemügyre és a képeken jól látszik, hogy az új motívumok az MC35M kék részein lesznek majd láthatóak.

A különleges fényezést egy különleges rendezvény során mutatták be Abu Dhabiban a keddi este folyamán mutatták be a nyilvánosság előtt és az egész dolog a „Drive by Change” néven megtalálható kezdeményezésnek köszönhető, amin a Vuse – akik vape-ek és elektromos cigaretták gyártásával foglalkoznak – és a McLaren közös erővel dolgozik.

A Vusénak ezzel a kezdeményezéssel az a célja, hogy olyan 25 éve feletti művészek is megmutathassák a tehetségüket, akikre még nem igazán figyelt még fel a nagyközönség. Tantawy egy ismert tervezővel, Davide Virdisszel együttműködve készítette el a munkáját, amivel ő lett az első olyan nő a Közép-Keleten, aki megtervezhette egy Forma-1-es autó festését.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

McLaren (@mclaren) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

McLaren (@mclaren) által megosztott bejegyzés