back to top
KezdőlapFormula 1A Forma-1 már kezd a WWE-re hajazni

A Forma-1 már kezd a WWE-re hajazni

-

A korábbi svéd Forma-1-es pilóta Stefan Johansson szerint kezd a száguldó cirkusz veszélyes területre tévedni, és félő, hogy a szórakoztatásáról híres WWE-vel fog megegyezni.

Lassan egy hónapja ért véget az előző F1-es idény, ám még mindig tud témát szolgáltatni. Az utolsó futam finise nagy port kavart, már-már igencsak filmes drámára sikerült a befutó, amivel sikerült kimaxolni az izgalmi és ezáltal a szórakoztatási faktort, amelyet Michael Masi vitás döntéseire vezetnek vissza.

A Ferrari és a Mclaren egykori pilótája, Stefan Johansson attól tart, hogy a Forma-1 a versenyképességét feláldozta a szórakoztatás javára Abu Dhabiban.

„Lewis és Max is egyaránt megérdemelte volna a bajnoki címet, mind a ketten elképesztő szinten vezettek, elképesztő befejezés lett volna, ha ez a párharc a pályán kemény és fair küzdelemben dőlt volna el.” – írta a saját blogján.

„Ezzel szemben egy igen véleményes végjátékot kaptunk. Biztos vagyok benne, hogy a Liberty Media emberei nem panaszkodnak emiatt, mivel ez teljesen új szintre emelte az érdeklődést az F1 iránt. Viszont, ha továbbra is ebbe az irányba haladunk, akkor a szórakoztatás a sport elé fog kerülni, amivel egy veszélyes területre fogunk tévedni. Utálnám azt látni, hogy a Forma-1 a WWE motorsportos változata lesz, ahol csak a show van, a sport másodlagos.” – tette hozzá.