back to top
KezdőlapFormula 1Verstappen beszólt a Chelsea megvételében érdekelt Hamiltonnak

Verstappen beszólt a Chelsea megvételében érdekelt Hamiltonnak

-

Max Verstappen nem ment el szó nélkül Lewis Hamilton legutóbbi akciója mellett, és „elég érdekesnek” nevezte, hogy a Mercedes pilótája kedvenc csapata egyik nagy riválisában akar tulajdonrészt szerezni.

Mint ahogy korábban mi is megírtuk, Lewis Hamilton is érintett lehet a Chelsea futballcsapatának megvásárlásában, miután csatlakozott a Premier League-ben szereplő klubért versengő Sir Martin Broughton vezette konzorciumhoz. A hétszeres világbajnok a hírek szerint Serena Williamshez hasonlóan 10 millió fontot tenne bele az üzletbe, így amennyiben a British Airways korábbi elnöke sikeresen megvásárolná a klubot Roman Abramovicstól, Hamilton is tulajdonrészt szerezne benne.

Mindez annak tükrében érdekes, hogy a Mercedes versenyzője köztudottan az Arsenalnak szurkol, amit a múltban több alkalommal az Ágyúsok labdarúgóival készült közös fotókkal is nyomatékosított.

Mindez feltűnt Max Verstappennek is. „Én PSV-drukker vagyok, és soha nem vásárolnám meg az Ajaxot. Valamint, ha futballcsapatot vennék, száz százalékban én akarnék lenni a tulajdonos, hogy én hozhassam a döntéseket, és ne csak egy kis részt birtokoljak” – nyilatkozta a Red Bull világbajnoka a PA hírügynökségnek.

Hamilton ráadásul nem pusztán az Arsenal egyik riválisába, hanem egyenesen egy másik londoni csapatba fektetne be, amit Verstappen is furcsáll. „Azt hittem, hogy az Arsenalnak szurkol. Ha Arsenal szurkolóként akarod megvásárolni a Chelsea-t, az elég érdekes. Ugyanakkor mindenki azt csinál a pénzével, amit akar, úgyhogy meglátjuk, mi sül ki ebből” – zárta fejtegetését a holland.

ForrásPA