back to top
KezdőlapFormula 1A Ferrari film miatt döbbent meg mindenki Patrick Dempsey haján

A Ferrari film miatt döbbent meg mindenki Patrick Dempsey haján

-

Patrick Dempsey amerikai színészt hazánkban is sokan jól ismerik, legtöbben a Grace Klinika című sorozat Dr. Derek Sheperdjeként. Az autósportban jártas olvasóink azonban már biztosan tudják azt is, hogy az 56 éves színész él-hal az autósportért. Olyannyira, hogy korábban hosszútávú versenyeken is indult, beleértve a Le Mans-i 24 órás versenyt is.

Pár éve, mikor jelen volt az Osztrák Nagydíj Legends Parade-jén, váltottunk is vele pár szót, és elárulta, melyik egykori versenyzőt alakítaná szívesen a filmvásznon.

A minap mindenki megrőkönyödött, mikor a D23 Expón hófehér hajjal jelent meg. Nyilvánvalóan őszült már a színész, de sehogy nem állt össze, hogy lehet hirtelen ilyen fehér a haja. Természetesen festésről van szó, méghozzá egy autósportos szerep kedvéért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Patrick Dempsey (@patrickdempsey) által megosztott bejegyzés

Jelenleg épp az Enzo Ferrari életét feldolgozó Ferrari film forog Dempsey-vel – és sok más ismert színésszel.  A filmben Dempsey versenyzőt alakít, méghozzá az olasz Piero Taruffit, aki a Ferrarinál versenyzett az 1950-es évek elején. Taruffi korán megőszült, ezért kapta meg a Silver Fox, vagyis Ezüst Róka becenevet.

Taruffi 1952-ben:

Embed from Getty Images