back to top
KezdőlapFormula 1Pérez: Megmutattam, hogy tudok olyan versenyképes lenni, mint Max

Pérez: Megmutattam, hogy tudok olyan versenyképes lenni, mint Max

-

Ha a pontversenyre nézünk, az látható, hogy idén senki sem tudja tartani a lépést Max Verstappennel, még a csapattársa, Sergio Pérez sem. A mexikói több, mint 100 ponttal áll a holland kolléga mögött az összetettben, pedig az idény elején tartotta vele a lépést, de Baku óta talán valami nem kerek Pérez oldalán.

Mindazonáltal Pérez így is tud találni némi pozitívumot a szezonjában, mondván voltak versenyen, amikor tartani tudta a második bajnoki címe felé száguldó Verstappent. Mostanra viszont most már csak annyi a célja, hogy erősen zárja a szezont.

„Fontos számomra, hogy erősen és versenyképesen zárjam a szezont, és versenyeket nyerjek. A bajnokság gyakorlatilag Maxé, így a második vagy harmadik hely számomra ugyanolyan” – idézi a Fox Sports Pérezt, aki jövőre már végig meccsben maradna. „Ez egy fontos év volt, mert a csapat látta, hogy ugyanolyan versenyképes tudok lenni, mint Max. Szeretnénk, ha 2023-ban mindketten versenyezhetnénk a bajnoki címért.”

A Red Bull versenyző számára az idei csúcspont Monaco volt eddig, de még hátra van az idényből Mexikó, ahol nagyon szeretne győzni.

Forrásgpblog.com