back to top
KezdőlapFormula 1Meglepő terméket dob piacra Hamilton

Meglepő terméket dob piacra Hamilton

-

Lewis Hamilton és menedzsmentje meglepő hírrel állt elő a Mexikói Nagydíj előtt.

A hétszeres világbajnok a Forma-1-en túl is aktívan tevékenykedik. Aktivista énjén kívül az üzleti érzékének is teret engedett az évek során, így számos projekt kapcsolódik a nevéhez. Vegán étteremláncot nyitott, a Tommy Hilfigerrel saját kollekciót dobott a piacra, sőt a Monster márkája alatt még egyedi energiaitalt is magáénak tudhat.

Nemrég viszont a tequilák világa fel mozdult el a hétszeres világbajnok, és egy kis módosítással megalkotta saját márkáját.

A mexikói kék agávéból készült ital majdnem teljesen megegyezik a tequila elkészítésének menetével, csupán az erjesztési folyamat marad ki. Hamilton ugyanis egy alkoholmentes tequilát készül a piacra dobni.

Az „Almave” névre hallgató ital csütörtöktől lesz kapható az Egyesült Államokban, míg a nemzetközi piacon 2024-ben üti fel a fejét. A fogyasztók két változat közül választhatnak: az „Almave Ambar-t” kortyolgatásra, míg az „Almave Blanco-t” keveréshez ajánlják.

„Mindig is szerettem a tequilát az íze miatt, de vannak olyan helyzetek, amikor nem vágyok az alkohol részére, és tudom, hogy egyre többen vannak így ezzel. Ez a gondolat vezetett ahhoz, hogy társuljak Ivánhoz és a Casa Lumbre-hez, mert tudtam, hogyha valaki el tudja készíteni az italt, akkor ők azok. Az ‘Almave-val’ az a célunk, hogy kiváló minőségű opciót kínáljunk azoknak, akik nem akarnak kompromisszumot kötni, és a tequila autentikus ízvilágát akarják élvezni, amit az alkoholmentes kék agávé szirup nyújtani fog” – nyilatkozta Hamilton.

ForrásWWD