back to top
KezdőlapFormula 1Norrisék próbálták meglepni elbűvölő rajongójukat, de nem nagyon sikerült

Norrisék próbálták meglepni elbűvölő rajongójukat, de nem nagyon sikerült

-

A McLaren versenyzői a wokingi főhadiszálláson fogadtak egy kislányt, akit viszont a jelek szerint nem a két klasszis pilótával találkozás érdekelt a legjobban.

A közösségi médiában elég sok olyan tartalom jön szembe, amelyben aranyos kisgyerekek megmutatják, mennyire imádják a Forma-1-et és a versenyautókat. Egy ilyen felvétel jutott el a McLaren tagjaihoz is korábban, ezért a csapat úgy döntött, vendégül látja a mini-McLarenjét (egy elektromos kisautót) lelkesen tekergető Sylvie-t, hogy élőben is megcsodálhasson egy valódi F1-es versenyautót, egyúttal találkozzon napjaink két kiválóságával. 

Az Instagramon közzétett felvételen látszik, hogy Lando Norris és Oscar Piastri izgatottan készült a nagy eseményre a McLaren központjában, tényleg meglepetést szerettek volna okozni Sylvie-nek. Csakhogy a kislányt mintha jobban érdekelte volna az F1-es gép, meg a Wokingba is elvitt saját játéka, a két, számára talán ismeretlen versenyzőt látva nem jelent meg sok érzelem az arcán – valószínűleg majd évek múlva döbben rá, mekkora kiváltságban volt része. Norrisék mindenesetre úgy köszöntek el tőle, hogy nemsokára valamilyen verseny rajtrácsán látják.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

McLaren (@mclaren) által megosztott bejegyzés