back to top
KezdőlapFormula 1Norris szakított a barátnőjével

Norris szakított a barátnőjével

-

Egy év után úgy döntött Lando Norris és a barátnőjének tekintett portugál modell, Margarida Corceiro, hogy különválnak az útjaik.

A The Sun írt arról, hogy Norris a Holland Nagydíjon azt mondta, már nincs barátnője. A brit bulvárlapnak nyilatkozó egyik ismerős szerint a McLaren versenyzője és a modell hölgy jókat szórakozott közösen, sok időt töltöttek együtt, de a kapcsolatuk nem működött, ezért nem találkoznak többet ebben a formában.

A kapcsolatuk tavaly tavasszal kezdődhetett, akkor látták őket együtt először a nyilvánosság előtt. Norris az Instagramon elismerte, hogy már nem alkotnak egy párt. „Luisával közösen úgy döntöttünk, befejezzük a romantikus kapcsolatunkat, de jó barátok maradunk. Minden jót kívánok neki, nagyon tisztelem őt. Egy lenyűgöző és erős nő, teli kedvességgel” – írta.

A brit pilóta zsánereinek számítanak a portugál modellek, a Margarida Corceiro előtti kapcsolatában egy évig Luisinha Oliveirával járt. Vajon elkönyvelhetjük, hogy a következő barátnője is abból az országból jön, ilyen foglalkozással?

Csak Vettel megidézésével lehetne idén bajnok Norrisból, de a McLaren pont erre készül