back to top
KezdőlapFormula 1Ralf Schumacher párja is reagált a német pilóta volt feleségének szavaira

Ralf Schumacher párja is reagált a német pilóta volt feleségének szavaira

-

Először beszélt nyilvánosan Ralf Schumacher párja arról, amit a német pilóta exfelesége állított a sajtóban kettejük kapcsolatáról.

Ralf Schumacher nemcsak a Forma–1-ben, hanem a szélesebb nyilvánosság számára is nagy meglepetést okozott, amikor júliusban bejelentette, hogy meleg. A történetnek azonban ezzel nem volt vége, nem sokkal később ugyanis a korábbi Forma–1-es pilóta exfelesége azzal állt a sajtó elé, hogy volt férje 14 éven át tartó házasságuk során végig csak kihasználta őt és hazudott neki.

Ralf Schumacher coming outja összetörte volt feleségét, az expilóta szerint volt neje hazudik

„Bárcsak Ralf velem is közölte volna mindezt, vagy legalább szólt volna, hogy erre a bejelentésre készül. Versenyzői pályafutása közben keringtek róla furcsa pletykák a paddockban, kérdeztem is annak idején, hogy mi ebből az igazság, de ő mindvégig tagadott. Sőt, azt mondta, képzelődöm, és menjek el pszichiáterhez. Ám ezek a pletykák az évek során egyre erősebbek lettek. Olyannyira, hogy már nem tudtam eldönteni, képzelődöm, vagy tényleg meleg a férjem, és kezdtem kicsit megbolondulni, de Ralf végig tagadott, én pedig vakon bíztam benne, az ő szava nekem szentírás volt” – nyilatkozta Cora Brinkmann, majd hozzátette, „ordas nagy hazugságnak” tartja egykori házasságát, amely során „elherdálta” a legszebb éveit, miközben Ralf Schumacher végig hazudott neki, mivel „ha meleg, nem szerethetett.”

Az interjú megjelenése után a 49 éves expilóta az Instagramon cáfolta, hogy Cora az idén júliusban tudta meg, hogy meleg, és kapcsolatban él Etienne Bousquet-Cassagne-al, majd egy WhatsApp-képernyőképet mellékelve bizonyította, hogy volt felesége már 2023-ban gratulált nekik. Bousquet-Cassagne viszont eddig egyetlen egyszer sem szólalt meg nyilvánosan egészen mostanáig, a német RTL-nek ugyanis elmondta, személyes találkozásuk alkalmával Cora teljesen normálisan viselkedett vele, ezért nagy csalódás neki, amiket a médiában mondott.

„Azt gondoltam, hogy jó a kapcsolatunk Corával. Amikor megérkezett, megkérdezte, hogy »Együtt alszotok?« Én pedig mondtam, hogy »Természetesen, hiszen együtt vagyunk, egy pár vagyunk.« Ő pedig örült nekünk. Ez rendben volt, nagyszerű volt, remek hetet töltöttünk el Corával. Ezért vagyok most csalódott” – mondta a Ralf Schumacherrel több mint két éve egy párt alkotó férfi.

Hamilton szerint az ő magyarországi kiállásának is köszönhető Ralf Schumacher coming outja