16.5 C
New York
péntek, szeptember 27, 2024
KezdőlapFormula 1Ennyi volt Ricciardo F1-es karrierjének? – alighanem igen

Ennyi volt Ricciardo F1-es karrierjének? – alighanem igen

-

Akiben esetleg a Red Bull bejelentése kapcsán kérdések merültek fel azzal kapcsolatban, hogy Daniel Ricciardo tervez-e még a Forma–1-gyel, azoknak az ausztrál pilóta posztja igen jó támpontként szolgál.

Miközben a Red Bull a közösségi médiában jelentette be, amit már a Szingapúri Nagydíjon sejteni lehetett – és sokak szerint már legkésőbb akkor közölni kellett volna –, és elbúcsúzott a bikásokkal pályafutása nyolc győzelméből hetet szerző Daniel Ricciardótól, a 35 esztendős pilóta is kitett egy posztot, amelyben szintén elbúcsúzott.

Ám Ricciardo nem a Red Bulltól köszönt el, hanem a Forma–1-től, és ugyan nem mondta ki kerek-perec, hogy nem fog többet versenyezni a száguldó cirkuszban – ha egy élcsapat jelentkezne be érte, bizonyára nem mondana nemet, de erre szinte nulla az esély –, a soraiból ez érződik. Az utolsó mondata viszont arra azért nyújt reményt, hogy a versenyzéssel nem fog felhagyni, és látjuk még őt valahol.

„Egész életemben imádtam ezt a sportot, amely vad és csodálatos egyszerre, és amely nagy utazás volt. A csapatoknak és egyéneknek, akik szerepet játszottak benne, köszönöm! A szurkolóknak, akik olykor jobban szeretik ezt a sportot nálam, köszönöm. Mindig meglesznek a hullámhegyei és hullámvölgyei, de szórakoztató volt, és őszintén szólva, nem változtatnék semmin. A következő kalandig.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Ricciardo (@danielricciardo)

- Hirdetés -
[adrotate group="10"]