back to top
KezdőlapFormula 1A Magyar Nagydíjat szinte a legolcsóbbnak találták az F1 naptárában

A Magyar Nagydíjat szinte a legolcsóbbnak találták az F1 naptárában

-

A Formula Addict Instagram-oldalán megjelent egy összeállítás, amin az F1 helyszíneit összevetették a nagydíjak háromnapos jegyárai alapján.

A rangsorban majdnem az első helyen végzett a Magyar Nagydíj a 200 dollárnál csak kicsit magasabb összeggel, alig lemaradva a Kínai Nagydíjtól. A gyűjtésben a háromnapos belépők árait vették alapul, vélhetően az összes kategóriát és típust figyelembe véve, de hozzá kell tenni, hogy a jegyárak változhatnak is az esemény időpontja előtti különböző időpontokban.

A hozzánk közeli európai versenyek közül az Olasz Nagydíj számít még olcsóbbnak a rangsorban, az outliernek tekinthető Monacói Nagydíjat leszámítva pedig a legdrágább a Brit Nagydíj lett. Bizonyára kitalálja mindenki, az egész szezonban melyik pálya bizonyult a legdrágábbnak: Las Vegas összege kiemelkedően magas, 1600 dollár fölötti. Az amerikai helyszínek értékei amúgyis magasak, a hat legnagyobb között található Austiné, Miamié és Las Vegasé.

Jelenleg a 2025-ös Magyar Nagydíjra 150 euróért, azaz 165 dollárért lehet háromnapos belépőt vásárolni állóhelyre. A tribünök nagy részére ugyanakkor már elfogytak a meghirdetett jegyek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FORMULA ADDICT (@formula.addict) által megosztott bejegyzés