back to top
KezdőlapFormula 1Briatore elutasítja a népi bölcsességet, újra összejöhetett 30 évvel fiatalabb exével

Briatore elutasítja a népi bölcsességet, újra összejöhetett 30 évvel fiatalabb exével

-

A Renault kötelékébe nemrég visszahívott Flavio Briatore a jelek szerint a civil életben is bizonyos szempontól visszatért a múltba: sajtóhírek alapján újra egy párt alkot a korábbi feleségével.

A Gazzetta dello Sport számolt be arról, hogy ismét szorosabbra fűzték a kapcsolatukat az exnejével, Elisabetta Gregoracival. A Forma-1-es csapatvezető a nála 30 évvel fiatalabb hölggyel 2006-ban jött össze először, két évvel később össze is házasodtak, majd 2017-ben szakítottak.

Született egy közös fiuk is, Nathan, aki miatt a válás után is sokat találkoztak lakóhelyükön, Monte Carlóban, de az olasz lap úgy értesült a pár(?) barátaitól, hogy az utóbbi időben többek között vacsorák, nyaralások keretében együtt töltött közös idő már túlmutat a közös gyermeknevelésen. Briatore a közösségi médiában is gyakran tett közzé olyan bejegyzést, amin Gregoracival látható.

A hölgyet egy másik vállalkozóval hozták hírbe nemrég, de vele több mint másfél éve láttak utoljára közös fotót. Ő közben egy olasz tévéműsorban olajat öntött a Briatorét érintő pletykákra azzal, hogy egyszer viccesen úgy felelt a válásukra utaló kérdésre, hogy nem, ő nem vett észre ilyesmit.

Briatore leghíresebb párjának korábban a szupermodell Naomi Campbell számított, jegyesek is voltak az ezredforduló környékén.

„Jó vezetők? Olyan lista nincs!” – Briatore az őt követő csapatfőnökök egész sorába rúgott bele