back to top
KezdőlapFormula 1„Teljes szégyen" – borzalmas dolgokkal fenyegette anyja David Schumachert

„Teljes szégyen” – borzalmas dolgokkal fenyegette anyja David Schumachert

-

Nem akar kibékülni az anyjával, aki korábban megfenyegette őt, és folyamatosan az apját, Ralf Schumachert vádolja. David Schumacher az Instagramon tálalt ki a családi viszályról.

Ralf Schumacher az idén nyáron bevallotta, amit korábban csak sejtettek róla, és közölte, hogy meleg. Az F1-ben 1997 és 2007 között versenyző ifjabbik Schumacher-testvér később párját, Etienne Bousquet-Cassagne-t is bemutatta, kezdetben pedig úgy tűnt, hogy volt felesége, Cora Brinkmann is támogatón áll a Toyota, a Williams és a Jordan korábbi versenyzőjéhez, ám aztán egy interjúban nekiment Ralfnak, mondván volt férje csak kihasználta őt, éveken át hazudott neki, és rá vesztegette el a legjobb éveit.

Ralf Schumacher coming outja összetörte volt feleségét, az expilóta szerint volt neje hazudik

Ezután Ralf Schumacher és párja is reagált Cora szavaira, ám egyikük sem teregette ki úgy a családi szennyest, mint David Schumacher, Cora és Ralf 22 éves fia. Az idén az ADAC GT Masters-ben versenyző David egy azóta már nem elérhető Instagram Story-ban írta le, hogy bár „normál esetben nem szeretek családi dolgokról beszélni nyilvánosan, mert ezeknek a dolgoknak nincs helye az interneten”, de most „itt az ideje véget vetni ennek”, mert „sajnos úgy tűnik, hogy az anyám másként látja ezt”

David kijelentette, hogy ő csak nyugodtan akarja élni az életét anélkül, hogy „folyton azokról a dolgokról kérdeznek, amikkel az anyám vádol engem és az apámat.” Ezután leírta, hogy az anyja azóta „mentális problémákkal” küzd, „amióta az eszemet tudom”, ezért korábban megmondta neki, hogy őt és az apját is hagyja békén, majd felidézte, hogy 14 éven át házas szülei válásakor az anyja miként fenyegette meg őt.

„Amikor a szüleim 2015-ben elváltak, az anyám megfenyegetett, hogy ha nem vele élek, tönkreteszi életem álmát. Azaz az álmom, hogy autóversenyző legyek, összetört volna, mert a közös felügyelet miatt nem írta volna többé alá az ehhez szükséges dokumentumokat. Mivel nem volt a megfelelő mentális állapotban ahhoz, hogy gondoskodjon rólam, és nem akartam egy olyan környezetben felnőni, ahol minden nap az egyetlen fontos dolog az lett volna, hogy milyen rossz ember az apám, egyszerűen nem akartam vele lenni többé. A folyamatos vádaskodások az apám ellen, hogy mindennel ő beszélte tele a fejem és csak rossz dolgokat mond az anyámról, távolról sem igazak. Az apám mindig megtett mindent, amit tudott, hogy jó legyen a kapcsolatom az anyámmal. Apa éveken át győzködött, hogy adjak az anyámnak még egy esélyt, de én mindig visszautasítottam ezt, mert nem akarok és nincsenek is idegeim ahhoz, hogy újra végigmenjek ugyanazon, hogy feltépjem a régi sebeket és átéljem ugyanazt.”

David Schumacher ezután közölte, hogy „az, ahogyan [az anyám] jelenleg viselkedik, teljes szégyen – a szüleim már 9 éve elváltak. Kérlek, hagyj minket békében élni, mi is békén hagyunk téged! Ez az első és utolsó alkalom, hogy nyilvánosan beszéltem erről a magánügyről” – üzent az anyjának.

David Schumacher (jobbra) nem akar kibékülni az anyjával:

David Schumacher, ADAC GT Masters
Fotó: ADAC