back to top
KezdőlapExtraHamilton előre megérezte, hogy rosszul fog elsülni a hétvégéje?

Hamilton előre megérezte, hogy rosszul fog elsülni a hétvégéje?

-

Lewis Hamilton szinte folyamatosan bujkált az Osztrák Nagydíj versenyhétvégéje során. Még a sajtót és a tömeget nem igazán kedvelő Kimi Räikkönennel is gyakrabban lehetett összefutni a paddockban, mint a négyszeres világbajnokkal, aki egyébként épp egy futamgyőzelem után, a pontverseny éllovasaként érkezett a Red Bull Ringre.

Csütörtöki pályára érkezése során folyamatosan a kezével takarta arcát, a fotósok, akik a munkájukat végezték volna, ki is akadtak némileg, amiért nem tudtak normális képet készíteni róla. Annak ellenére, hogy a Mercedes versenyzője kifejezetten kedveli a reflektorfényt és a figyelmet…

Pénteken is a lehető legrövidebb utat választotta a garázs és a motorhome, illetve a Mercedes vendéglátó egysége között, pedig mindkét szabadedzést megnyerte, így nem igen volt oka a kesergésre.

Szombaton sem változott semmi amint átjutott a beléptető kapunk, azonnal „bebújt” a Williams motorhome-ja mögé és ott slisszolt el a Mercedesig.
Második lett az időmérőn, így kötelező volt megjelennie az azt követő sajtótájékoztatón, azonban itt is alaposan az arcába a sapkáját, hogy ne kelljen senkivel sem felvennie a szemkontaktust.

Vasárnap aztán Bottas kiesése után Hamiltoné is bekövetkezett, így ekkor már inkább indokolt lehetett a bezárkózás, azonban tény, hogy a brit versenyző csütörtöktől folyamatosan „bújócskát játszott”, némileg akadályozva ezzel a fotósok munkavégzését… Lehet, hogy előre sejtette, hogy rosszul fog végződni a versenye?