back to top
KezdőlapFormula 1A bukik szerint megvan, ki a 2022-es világbajnoki cím legnagyobb esélyese

A bukik szerint megvan, ki a 2022-es világbajnoki cím legnagyobb esélyese

-

Mindössze a három barcelonai teszt keretein belül láthattuk a pályán az idei Forma-1-es autókat, azonban a Sportsbook.fanduel.com fogadóportálnak ez elég volt ahhoz, hogy megszabja az szorzókat a versenyzők között az idei világbajnoki címre. Az első számú favoritnak Lewis Hamilton számít, akit a regnáló bajnok, Max Verstappen követ a sorban.

A téli tesztek eredményeiből azonban nem szabad sokat levonni, mivel a csapatoknak még bőven vannak tartalékaik, ami a köridőket illeti. A Mercedes és a Red Bull továbbra is erősnek tűnik, de a McLaren és legfőképpen a Ferrari az eddigiekhez képest sokkal nagyobb veszélyt jelenthet majd rájuk. Azonban az online kaszinó ezt nem igazán vette számításba az oddsok megszabásakor, mivel a két egyértelmű favoritnak Hamilton és Verstappen számít, akik a tavalyi évben az utolsó verseny utolsó köréig harcoltak egymással a vb-koronáért. A brit sikerére 1,75-ös oddsot fizetnek, amíg, ha a holland megvédi a címét, akkor a befektetett pénzünk 2,7-szeresét kaphatjuk vissza.

George Russell első vb-címére 5,5-es szorzót ad, amíg Charles Leclerc végső sikere 16-szoros pénzt hozhatna a konyhára. Az esélyesebbek között még Carlos Sainzot és Lando Norrist lehet megemlíteni. A spanyol és a brit fiatal világbajnoki címére egyaránt 16-16-szoros oddson fogadható a portálon.

A konstruktőröknél is hasonló a helyzet: a Mercedes első helye 1,7-es, a Red Bull győzelme pedig egy 3,5-szeres szorzót adna. Őket nem sokkal követi a Ferrari 3,4-gyel, amíg, ha a McLaren nyerné a gyártók versenyét, akkor egy 16-szoros pénz üthetné a markunkat.

Forrásgpblog.com