back to top
KezdőlapFormula 1A Steiner pólók "h*z*b*szták" a Haas webshopját

A Steiner pólók „h*z*b*szták” a Haas webshopját

-

Sosem gondoltuk volna – és talán ők maguk sem -, hogy lesz valaha (vagy legalábbis mostanság) olyan népszerű a Haas, hogy az érdeklődők miatt megbénuljon a weboldaluk. Vagyis pontosabban a webshopjuk.

Nincs az a Kevin Magnussen, vagy Mick Schumacher merchandise (rajongók által megvásárolható termék), ami akkora népszerűségnek örvendett volna, mint a Haas új termékei, a Steiner pólók.

Igen, úgy tűnik, hogy a csapatfőnök Günther Steiner kenterbe verte csapata versenyzőit a népszerűség terén. Talán nincs még egy csapat, amely elmondhatja magáról, hogy a csapatfőnöke nagyobb rajongótáborral bír, mint a versenyzői.

Ez persze elsősorban a Netflix Drive to Survive című sorozatának köszönhető, mely megmutatta a közönségnek Steiner nyers és őszinte, de annál emberibb oldalát. Mondatai, melyeket gyakran ki kellett sípolni, szállóigévé váltak a rajongók körében.

Ezen felbuzdulva a csapat bővítette termékkínálatát olyan pólókkal melyeken a csapatfőnök két fő mondata, a „He does not fok smash my door” (ami kb annyit tesz, hogy „k******ttul nem törheti be az ajtómat”), és a „We look like a bunch of legends” (kb „Úgy nézünk ki, mint egy rakás legenda(ás ember)”) látható.

A Haas Twitteren közölte a hírt, és olyan népszerű lett, hogy a posztolás után egy órával, mikor észleltük a posztot, már elérhetetlen volt a leterheltségtől a Haas webshopja. 😀