back to top
KezdőlapFormula 1Brad Pitt és Hamilton filmjébe Spában a nézőket is bevonták

Brad Pitt és Hamilton filmjébe Spában a nézőket is bevonták

-

Természetesen a nyári szünet előtti utolsó F1-es futamon is folytatódik a Brad Pitt nevével fémjelzett F1 című film, a Belga Nagydíj pénteki napján pedig a célegyenes egy bizonyos részére jeggyel rendelkező nézőket is bevonták a forgatásba.

Miután a film forgatása során először a Magyar Nagydíjon is jelen volt, Brad Pitt a Belga Nagydíjon is jelen van, hogy folytassa a mozikba jövő nyáron érkező F1-es film forgatását. A stáb már csütörtökön akcióban volt a spái versenypályán, és a teljes versenyhétvége alatt forgat, pénteken pedig a nézőket is bevonta. A pálya kivetítőin ugyanis reggel az alábbi üzenet jelent meg:

„Ezen a hétvégén Spában folytatódik a jövő nyáron érkező F1-es film forgatása. Ma 11:55-től 12:35-ig kulcsjelenet felvétele zajlik a rajtrácson az egyik APXGP-autóval a Gold 1 lelátó előtt. A film készítői nagyon hálásak lennének a Gold 1-es tribün A, B és C szektorába jeggyel rendelkezőknek, ha 11:35-től elfoglalnák helyüket, hogy részesei legyenek egy komoly hollywoodi filmnek. Kérem, legyenek a helyükön 11:35-re, készen állva a felvétel 11:55-ös kezdetére. A készítő csapat többet is elárul majd, amint ott vannak.”

A kanyarokban akarja legyőzni a Red Bullt Brad Pitt az F1-es filmben